Imam ja takvo izdanje doma. Na olimpijadi (vrtičkoj) su glatko izgubili sve nogometne tekme, ali se on toliko mučio i znojio da je očekivao da sigurno mora zaslužiti medalju. Dakle njegov koncept količina uloženog truda mora odgovarati dobivenoj nagradi.
Meni je žao da on još uvijek nije kroz treninge naučio poruku koju oni iz treninga u trening ponavljaju "kada ulaziš u natjecanje moraš biit spreman i za pobjedu i za poraz".

Lukas s time nema nikakvog problema, on je neki dan rekao "Mama a naši dečki su sad malo otišli trenirati pa kad bolje nauče onda će se vratiti na Svjetsko prvenstvo"

No očito je da je mogućnost da se nosiš sa porazom nešto što je na dosta osobnom nivou ali nadam se da ćemo se naučiti polako kroz treninge i sport da nije sve u medalji. Njemu je inače teta napravila u vrtiću (nakon olimpijade) od poklopca paštete medalju. Njemu je to strašno puno značilo, možeš pokušati nešto toga tipa. Da joj ti daš do znanja da si jako sretna da je piuno trudila i mučila, znači priznanje za trud a ne za rezultat.