Citiraj Bomballurina prvotno napisa
Anita, nemoj se ljutiti, ali nemam baš snage javno pisati o detaljima. Zapravo, iskreno, jako me je sram što sam malu ugurala preko veze. Do neba me je sram. Znam i ja da je šteta trošiti vrijeme na nešto gdje neće biti uspješna, ali te njene oči......ja nisam, eto, imala hrabrosti reći da nije prošla. I još nešto, od tog prijemnog, ona sad svaki dan vježba sat, dva (samoinicijativno) sve ono što su ju pitali. Jako sam nesretna i nesigurna u svoju odluku. Možda ti kasnije napišem pp sa detaljima, nekako sad nemam još hrabrosti. Oprosti.
Iskreno, uopće ne mislim da si išta loše napravila! Dijetetu si ostvarila njegovu želju. Koliko će biti uspješno ovisi o djetetovoj volji. Tvoje dijete je SAMO željelo naučiti svirati taj instrument. Ono uopće ne razmišlja o profesionalnoj karijeri! Pa zašto je ne bi upisala? Pa čak i preko veze?
Dobro si napravila. Da sam ja na tvojem mjestu, ja bih se jedino sramila da nisam učinila sve što sam mogla i upisala svoje dijete u muzičku školu (ili platila privatno sate).
I budi ponosna na volju svojeg djeteta! Jer je to nešto fantastično!