Mene zanima kad ste počeli koristit tampone nakon poroda?? Ja sam ih koristila prije svako lito a sad neznam jel smijem, rodila sam prije 7,5 miseci i neznam jel to rano.
Mene zanima kad ste počeli koristit tampone nakon poroda?? Ja sam ih koristila prije svako lito a sad neznam jel smijem, rodila sam prije 7,5 miseci i neznam jel to rano.
Uh, baš me povlačiš za jezik....
Stavljala si ti i puno veće komade od tampona u ovih 7 i pol mjeseci.....Sorry....nisam mogla odoljeti.
Prava si.![]()
![]()
Bomballurina prvotno napisa
:D![]()
:D![]()
direktno nakon poroda se ne preporucaju zbog lakse mogucnosti infekcije...
ali sada mozes...
izbjeljivac koji se koristi u proizvodnji vecine tampona moze dovestido vrlo opasnog trovanja (neka vrsta shocka,skracenica je mislim dts)... taj izbjeljivac se koristi i kod obicnih (jednokratnih) ulozaka ali je zbog mjesta gdje ga se stavlja mogucnost trovanja ipak manja...
ja ih ni inace ne volim i gotovo uopce ne koristim... prvi put nakon poroda je to bilo prije tjedan dana jedan komad za djevojacku vecer koju smo slavile u bazenu...
Pa zar do sindroma toksičnog šoka ne dolazi radi raznoraznih umjetnih superupijajućih ..nečega, a ne zbog izbjeljivača.
bas citam... superupijaci se ne spominju u kontekstu sindrima toksicnog soka... vec dioksini i klor koji se koriste u izbjeljivanju tampona i ulozaka...Arijana prvotno napisa
navodno u bio ducanima postoje i neizbjeljivani tamponi...
spominjese i koristenje prirodnih morskih spuzvica umjesto tampona...