Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: kako ograditi knjige od malih radoznalaca?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno kako ograditi knjige od malih radoznalaca?

Imamo police za knjige preko cijelog zida i naravno sad je mali radoznalac otkrio i njih. razmišljala sam staviti jutu ili neki sličan materijal preko police u donjem dijelu ali opet kad razmislim bojim se da će je otrgnuti verući se uz nju. Na nižim policama držimo uglavnom one teške knjige, enciklopedije što još ne može izvući van, ali na par njih imamo i sitnije koje sam počela nalaziti po kući . samo me još zanima da li će ga Hese zanimati kad odraste, jer sa 10 mjeseci se čini liudnica . Imate li koji prijedlog kako zaštititi police ili moram čekati dok ne nauči čitati i počne sam bježati od njih .

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam jednostavno makla iz dosega sve što ne bih htjela da prođe kroz njegove ruke ili probavni trakt ili što bi ga moglo ozlijediti
    a to je skoro sve

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi smo odavno knjige spakirali u kutije i skipali na tavan. Prije jedno mjesec dana je MM raspakirao jednu kutiju i stavio ih na nisku policu. Upozorio je klince da ih nikad ne smiju dirati. Za sad nisu ništa dirali, a nadam se da će tako i ostati.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I ja sam se bojala izvlačenja knjiga, ali zapravo ima pik samo na tri-četiri: dvije školske gramatike, anatomski atlas i moje debele knjižurine s faksa. Dosta brzo smo ga naučili da ih ne smije sam izvlačiti (međutim, smije ih gledati zajedno s nama, ako baš hoće), i sad čak više i nisu takav hit.
    To što su neke knjige teške ne igra nikakvu ulogu (dapače, to mu je još veći izazov da ih navlači).
    Svoje slikovnice razvlači koliko god hoće i kako hoće, i tu ima potpunu slobodu.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

kako?
    ovak

mislim da nije potrebno napisat da su ovo listovi od dotične enciklopedije
    a hesse, ni ja ga nikad nisam voljela

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja nisam ni ogradjivala, dolje sam stavila enciklopedije i rjecnike, i pazila da ako se cega docepa, da to ne unisti. Dosad nemamo nijednu zrtvu

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nakon što smo joj nekoliko puta pokazali da u knjigama koje izvlači nema nijedne sličice ni boje i da, naprotiv, na njezinoj polici ima gomila puno privlačnije literature... i sama je zaključila da je Šegrt Hlapić puno privlačniji od Pobijesti Hrvata ili Biografije Josipa broza.

Knjige o umjestnosti stoje izvan njezinog dosega: šarene, ali vrijedne.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ima djece, i ima djece
    moj bi sve probavio, od kamenja, preko mucica od tepiha, a papir bilo koje vrste mu je poslastica
    nema s njim objašnjavanja

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nama je već nastradala radosnica i kuharica za bebe.
    nemam ti neki pametan prijedlog .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tanjaa pa imamo iste probleme .
    nakon kovke posta sam skužila da sam hesse-a napisala s jednim s

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

spajalice, da nije b. pojeo slovo s?))

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa kad bi vidjela na sta lici tipkovnica
    nego imas ti kakvu ideju?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

na svim donjim policama u stanu stoje igračke.

osim jedne na kojoj su knjige o životinjama - atlas životinja je "njegov" i smije ga čitati s nama, a ostale zna da ne smije dirati.

sve što je opasno ili želiš sačuvati makni, ono što si spremna žrtvovati ostavi i nauči ga kako se koristi - bit će oduševljen i ponosan na sebe.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Naša je sa nekih šest ili sedam mjeseci otkrila knjige, držali smo je ispred police, ona bi ih redom bacala na pod, "čitala je", sjećam se da je Nikomahova etika jedina ozbiljnije stradala, prošlo ju je za mjesec dva, sada je očerupala svoje skoči-slike, ali to je jedino ozbiljno čupanje. Aristotel je više ne zanima.
    Proći će ga.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

cula sam neke mame kako kazu da njihovo dijete nikada nije potrgalo niti jednu knjigu. m. definitivno nije taj tip
    u intenzivno istrazivackim fazama (citaj: u fazama kad je sve zivo trgala) sam je obilato opskrbljivala starim casopisima da se na njima izivljava.
    imali smo srece da smo uredjivali stan taman kad je m. imala tek nekoliko mjeseci tako da smo sve podredili njoj. vrijednije knjige jednostavno stoje ne visokim policama, a niske sluze za njene igracke.
    mi se inace salimo da cemo uskoro poceti hodati kao pauci po strpu jer stvari stavljamo sve vise i vise kako ih ona ne bi mogla dohvatiti, a sad njoj vise nista nije previsoko...hvala bogu paralelno s tim ide i faza kad joj vec mozes objasniti da neke stvari i ne smije, odnosno sto je jos vaznije, faza kad se ona moze i suzdrzati od tih istih.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •