Javljam da je sinoć još jedan par iz Zagreba dočekao svog malog plivača u Rijeci!!

Mislim da nisu ulogirani, nego samo prate, pa ću ja ukratko iskustva, a možda se i oni jave kad se vrate.

Daklem, krenuli su u Rijeku jer je procurila plodna voda, od trudova niš. Došli tamo, ona već 5 cm otvorena. Pa malo priprema, lopta, pregled - 7 cm. Trudovi dosta slabi (ali očito efikasni). U ovoj fazi su joj pripremili kadu i pustili ju unutra, no nakon 2 sata je izašla ponovo van (jer su u vodi trudovi postali slabiji). Vani trudovi opet jači. Nude joj drip, koji glatko odbija: "pa sve tak dobro ide.. nećete valjda sad na kraju?!". Nakon 45 min ponovo u vodu. Uspješno (hm, nisam spomenula da sam ja cijeli dan bila u mislima dolje s njima, a njm mi je poslao valjda trideset sms-ova u kojima mi opisuje kaj se sad događa)

Bebač je poveći, 52cm i 4070, ali nisu rezali (palo im je na pamet, al ih je cura nažicala da probaju bez), a pošto je neš sitno pukla nisu ni šivali :D

Nakon poroda su se mazili s bebom gotovo dva sata, a nakon promatranja su se smjestili u apartmanu.

Eto, još im jednom čestitke i poziv da napišu svoju priču kad se vrate :D :D