Sun prvotno napisa
Draga Momtobe evo dok Molly ne odgovori mogu ja na par pitanja jer se spremam na porod u vodi u 1. mjesecu (naravno ako sve bude ok), odradila sam tečaj u RI rodilištu i imam sve te neke svježe informacije od doktora i sestara...
Na pregled trebaš doći kad napuniš 37 tjedana i to sa svim potrebnim nalazima, mislim da sam već napisala koji su to, ako te zanima budem opet, uglavnom to su nalazi krvi na hepatitise, na AIDS, brisevi mikrobiološki i na klamidiju.. Koliko će ti trebati za te nalaze, ovisi gdje ih radiš, privatno je vjerojatno brže, ja sam krvne nalaze napravila u Petrovoj 3, bili gotovi za tjedan dana, briseve u Petrovoj bolnici, dio bio gotov za 10 dana, a bris na klamidiju punih mjesec i pol!!
Svi ti nalazi moraju biti uredni da bi mogla ići na porod u vodi.
Muž ne treba nikakve potvrde ni tečajeve da bi bio pored tebe, treba samo 400 kuna. Plan poroda možeš imati i stvarno svi se kunu da se strogo drže,, osim naravno ako j zdravlje ugroženo...
Eto, ne znam za putovanje, čitala sam da su neke žene krenule kad su počeli trudovi, neke došle ranije... To valjda ovisi o tebi i o tome koliki si paničar...
Eto nadam se da sam p0omogla...
pusa