cure, javite se aqui na pp, ona je nudila adresu njihovog smještaja:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...hlight=#307758
Pridruzujem se navijanju za Rijeku. Priča o rođenju Neve je isto duugo bila na forumu pa pretpostavljam da si ju pročitala..
Nama je isto bio prvi porod, ista pitanja-kad ići u Rijeku, kaj ako tamo trebam ostati dva, tri tjedna!?! kaj ako rodim u autu? Ali nekako sam odlučila čekati do termina (koji smo sami računali, ali se poklopio sa uzv predvidjanjima), a moja mama (koja je bila protiv putovanja u Rijeku) mi je ipak rekla: gle, ako ti krenu trudovi i ti krenes u Rijeku. I ako uspijes nekim cudom roditi u tih dva sata kolko traje put do tamo, onda nemas brige jer ce ti porod bit peace of cake!! Pa sam i ja to tako dozivjela.
Ipak, mi smo dosli u opatiju (privatan smjestaj, cisto i uredno, super vlasnica, povoljno, ako te zanima dam ti kontakt) dan ranije pa nismo imali tih problema. Meni su ta tri dana u bolnici ostala u super sjecanju. Neovisno o porodu (koji je bio gotovo idealan), cijeli tretman kasnije (vizite koje nisu ponizavajuce nego su mi bas bile gust jer mi je bilo super s nekim popricati i prisjetiti se kakav je bio porod, savjeti oko dojenja 24h, beba u sobi 24h, ja ju sama presvlacim, spava sa mnom u krevetu, imamo svoj apartman, mm CIJELI dan s nama u sobi, klopa super, higijena super (imala sam svoju kupaonu u sklopu tog apartmana).. ma bilo mi je zao otic).

Sto se tice povratka kuci, to me nije bas brinulo, a i nije me trebalo. Beba je pristojno spavala u stolcu gotovo cijeli put (jednom se probudila pa smo stali i ja sam ju podojila lezecki na zadnjem sicu), meni nije bio bed sjediti (makar sam vecinom lezala naslonjena na nevin stolac jer se nisam mogla odljepiti od nje).