ja sam rodila u Rijeci 30.08.2002., a prije toga 1998. na prvom porodu sam bila odusevljena sestrama i doktorima u bolnici, narocito sto se tice dojenja. svi su se maximalno trudili pomoci, i malecki je nakon 2 sata vec bio meni u narucju. ali kod drugog poroda (nedugo nakon toga je bio onaj prvi famozni porod u vodi) sam se jako razocarala. sam porod je protekao dobro (iako me nitko nije dozivljavao za sve sto sam govorila i htjela), ali nakon poroda je malecka bila na prematurnom 4 dana. dali su nam da ih dojimo svaka 3 sata, s tim da su se sestre dobro potrudile da joj daju bocicu prije nego bi ja dosla, i forsirale su da ju ne dolazim dojiti, jer je ( kako kazu) "bebi bolje da se ne umara na cici, nego da pojede bocicu". to me , iskreno, zaprepastilo! u bolnici u kojoj promoviraju dojenje, da se tako ponasaju sestre!!! digla sam frku kod ravnatelja (koji podrzava RODAe-inace) i odmah je urgirao tako da su me zvale svaki put kada je malecka zaplakala i isla sam ju dojiti bez problema. a do tada sam se presetavala po hodniku ispred i molila sestre da me puste da ju nahranim, bezuspjesno. sto se samog poroda tice, prakticiraju da se predbiljezis za sto vec hoces, a ja to nisam. inace, o bolnici su misljenja razlicita. mislim da se u bilo kojoj bolnici moze dogoditi da imas lijepo ili ruzno iskustvo, ovisi o tome koje si srece. da jos nadodam jednu stvar, rekli su mi da su na odjelu bile sestre sa drugih odjela posto je bilo ljeto, i dosta ih je bilo na godisnjem. zaista ne znam sto bi ti rekla, dobro odluci, a ako tvoj izbor bude rodiliste u Rijeci, kontaktiraj prije nekog lijecnika (savjetujem dr-a Vlastelica)i pokusaj se dogovoriti s njim. I zelim ti svu srecu na porodu