-
:D :D :D Rodila sam u Ri rodilištu 1.5. o.g. Primljena sam u 6:10 a Jana se rodila u 8:10! (imala sam sreće s trudovima) Imam vam sve najbolje za reći. Porodila me jedna mlada babica (2 god mlađa od mene, to mi je bilo ful smiješno, ja imam 26). Doktor je bio samo prije da mi probuši vodu i kasnije me šivao. Malo mi je samo bio bad u predrađaoni (priprema za porod) jer je valjda sestra koja me primila bila pred kraj smjene i nije joj se dalo radit. Bila je tako flegmatična!!!
glupača. Ja trud svake 3 min i boli za popizdit, ona me ispituje podatke i sjedi na svojoj debeloj guzici a ja stojim gola (uz svu onu "spavaćicu") ispred nje i sa svakim trudom skupljam se do poda. Al u rađaoni.. SUPER! Dali su mi drip što je ubrzalo stvar još više (kad sam došla bila sam 8 cm otvorena), babica mi je tepala: zlato, srce, muž je bio samnom i držao me za ruku, disao samnom, puhao u mene da me ohladi... Tražila sam vode i donijeli su mi... Kad sam rodila stavili su mi je na prsa čim su joj stavili pelene i izmjerili je. U sobi za babinjače su me dobro pazili, donosili vode, pokrili me dekom. Kasnije sobi je Jana bila samnom al jednom kad sam ih tražila su mi je uzeli kad je po noći plakala da se naspavam...Postavljala sam im svakodnevno po tisuću pitanja i na sva su odgovorili. Ma da ne duljim... Kad se sjetim poroda nasmijem se jer mi je to stvarno bilo lijepo iskustvo. Držite se i sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma