Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Spustanje maternice nakon poroda

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Spustanje maternice nakon poroda

ne znam da li ovo pripada na zdravlje odraslih, ili na poslije poroda, ali evo..
    Zanima me da li se nekom dogodilo spustanje maternice nakon poroda, kako ste to prepoznale i ostali savjetu?
    Meni prijete s time (babica, patronazna, mama, i jos puno njih) ako nastavim tegarit Andreu okolo, a ja svoje dijete jednostavno ne mogu odbiti kada me dodje moliti da ju primim.

Danas se cudno osjecam u trbuhu, nekako "prazno" i opusteno, pa me malo frka.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Radi kegelove vježbe da spriječiš spuštanje i što prije vratiš dno zdjelice u prijašnje stanje.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mojoj prijateljici je ispala maternica nakon drugog poroda (inace jako mlada mama). ona tvrdi da je to od toga sto je nosila na treci kad bebu u autosjedalici i to vjerujem jer autosjedalica stvarno i jest ajko teska i sama po sebi. ali samo od nosenja bebe sumnjam da ce ti se to dogoditi.
    inace njoj je bukvalno "ispala" rekla je da je osjatila da joj se jednostavno potpuno spustila i da je morala drzati misice do bolnice da joj sve ne ispadne.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

a joj :shock:
    Ja andreu dosta nosim, pa i na kat na spavanje. Morat cu pripaziti malo.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

tridesetri,
    kaj su joj onda radili, i jel to imalo kakve posljedice?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

rekla je da joj je doktor to vratio nekom pincetom natrag unutra (znam da malo cudno zvuci ali tako mi je ona objasnila) i strogo jo zabranio svako nosenje i premaranje. premda nikada prije nisam cula za to, ona mi je to objasnila kao relativno normalnu i uobicajenu komplikaciju nakon poroda. kasnije je navodno sve bilo u redu.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Joj ivonna, daj se bar uzdrzi od tegljenja famoznih 6 nedjelja. Ne razmisljaj o posljedicama nego sprijeci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •