Prvi dio godišnjeg je (šmrc) završio.
A ovdje je nekoliko slikica da vidite kako nam je bilo:
http://public.fotki.com/tanjab/bohinj2006/
Prvi dio godišnjeg je (šmrc) završio.
A ovdje je nekoliko slikica da vidite kako nam je bilo:
http://public.fotki.com/tanjab/bohinj2006/
Da...rastu djeca...fora su mi sentiš naslovi tvojim fotkama tipa "ovo je zadnje nošenje u ruksaku" ....
Mali ti je presladak!![]()
Izdvajam "Veliki i mali" i onu kada pruža rukice prema fotiću. Koji smješak!
Jooooj, i ja bih malo dijete (šta me tjera da gledam sve slike na forumu...).
miš mali, sve je slađi i slađi.![]()
a priroda... ahhhh!!!
Prekrasan je Andrej!Bas se vidi da uzivate zajedno!
![]()
Miš mali!![]()
(da je meni jednom ljeti u planine!)
Odlično
Još je ljepši s novom kosicom.
tanja, presladak je! dusa draga
vjerujem da ste uzivali
ja gledam slike i uzdisem![]()
Koja uživancija :D
presladak je micek mali![]()
a slike su divne,i ja imam želju otići vidjeti Bohinj i Bled![]()
Slatkiš mali![]()
Koja uživancija, ah...
onako zamišljen je za popapati![]()
Koliko je samo narastao!!!! A kako je samo totalno poplavio!!!!
Presladak je!I izvrsna mi je ova zadnja slika, veliki i mali.
I na kraju, sve više i više liči na mamu!
prekrasan ti je andrej, pravi je, veliki dečko![]()
i baš vam zavidim na ovako provedenom godišnjem...
Bilo je još tih situacija gdje njih dvojica hodaju jedan uz drugog, ali nisam imala aparat pri ruci da slikam. Ali u jednom trenutku kad sam ih tako gledala odostraga, malo me štrecnulo: kad je prije tako narastao?
Inače, Bohinj je naša stara ljubav, prije Andreja odlazili smo onamo više puta godišnje (najljepše je u jesen), prehodali smo sva ona brda u okolici (dobro: gotovo sva), i jedva sam dočekala da ponovo odemo onamo, ovaj put utroje. I sigurno nam nije bilo posljednji put!
Baš ste super obitelj, i ta priroda oko vas daje jedno svježe, mirno i ugodno ozračje...baš vam je lijepo, ne?![]()
Odusevljena sam!
E bas vam je bilo divno...Andrej je medenjak!
tanja, zagnjaviti ću te za detalje krajem ljeta - gdje spavati, kamo šetati...![]()
Stojim (sjedim) na usluzi! O Bohinju sam spremna brbljati satima, dok me se ne ugasi![]()
onda kad uloviš vremena, slobodno brbljaj na pp.
mi bi išli preko vikenda, planinariti nećemo.
sad ti. 8)
Ima nas jos koji idemo na izlete, a cesto nam fali drustva ...Originally Posted by ms. ivy
![]()
Tanja_b, dobar izbor za izlet ta Planina na jezeru, vidim da im je jezero bistrije nego kad sam zadnji put bio tamo ... Nadam se da ste probali domareve strukle i da ste svratili i do onog doma sa lijepim pogledom na Bohinj (Vogar, jel tako?).
Slijedeci put vam en gien izlet na Vrsic, kaj ne?
Ticarjeva koca je super, Slemenova spica nije predaleko, a usput pogledate i izvor Save i Soce ... morat cemo i mi malo na onu stranu. :slurp:
Nismo probali štrukle, jeli smo ih skoro svaki dan u Koči pri Savici. Ali smo si zato kupili majice sa slikom doma (postajemo hodajuće reklame).
Na Vogaru nismo bili, jer nam je bio izvan ruke (Andrej je i ovaj uspon od 1 h jedva izdržao u ruksaku, povratak je otrpio jer sam mu bez prestanka prepričavala SVE slikovnice kojih sam se mogla sjetiti, a da ne govorim o pjevanju)
Jezero na Planini pri Jezeru bilo je puno žabokrečine, na slikama izgleda puno bolje. Ali meni je cijeli taj kraj sjeverno od Bohinja čaroban, mogla bih tamo satima sjediti i uživati. Ni Andreju nije loše sjelo, jer se mogao loptati, samo smo morali paziti da lopta ne odleti u jezero.
A Kranjska Gora i Vršič su već bezecirani za sljedeću sezonu! Koliko tek tamo ima za vidjeti...
(i još nagovaram MM-a za jedan kraći vikend-posjet Logarskoj dolini, ali polako...)
Ynaci, sad imaju i majice ... sjecam se zadnjeg domara, bio je to neki cudak, ali prijazan covjek, pravi gorstakOriginally Posted by tanja_b
![]()
Dom u Logarskoj dolini je bio sasvim OK prije 3 godine, mislim da je za djecu vrlo zgodan (mi smo bili bez Vedrana, tad je bio bolestan).
Mi ove godine idemo na Storzic u rujnu, tamo organiziramo nas esperantsko-planinarski susret, zasad imamo prijavljenih 20 ljudi iz 7 zemalja.
Vidi http://www.keja.hr/mkr_hr.html i http://www.keja.hr/mkr-n.html (par slika)
S klincima necemo sigurno bas na sami Storzic, ali V, Javornik ce sigurno pasti!![]()