Andrej u Sloveniji

Thread: Andrej u Sloveniji

1. tanja_b said:

Default Andrej u Sloveniji

Prvi dio godišnjeg je (šmrc) završio.
    A ovdje je nekoliko slikica da vidite kako nam je bilo:

http://public.fotki.com/tanjab/bohinj2006/

2. Bomballurina said:

Da...rastu djeca...fora su mi sentiš naslovi tvojim fotkama tipa "ovo je zadnje nošenje u ruksaku" ....
    Mali ti je presladak!
    Izdvajam "Veliki i mali" i onu kada pruža rukice prema fotiću. Koji smješak!
    Jooooj, i ja bih malo dijete (šta me tjera da gledam sve slike na forumu...).

3. buby's Avatar

buby said:

4. ms. ivy's Avatar

ms. ivy said:

miš mali, sve je slađi i slađi.

a priroda... ahhhh!!!

5. said:

Prekrasan je Andrej! Bas se vidi da uzivate zajedno!

6. čokolada's Avatar

čokolada said:

Miš mali!

(da je meni jednom ljeti u planine!)

7. anchi pp's Avatar

anchi pp said:

Odlično

8. bibai said:

Još je ljepši s novom kosicom.

9. Njojza's Avatar

Njojza said:

tanja, presladak je! dusa draga
    vjerujem da ste uzivali
    ja gledam slike i uzdisem

10. irenas said:

Koja uživancija :D

11. lola24 said:

presladak je micek mali
    a slike su divne,i ja imam želju otići vidjeti Bohinj i Bled

12. Brunda's Avatar

Brunda said:

Slatkiš mali
    Koja uživancija, ah...

13. pinocchio's Avatar

pinocchio said:

onako zamišljen je za popapati

14. mamma san's Avatar

mamma san said:

Koliko je samo narastao!!!! A kako je samo totalno poplavio!!!!
    Presladak je! I izvrsna mi je ova zadnja slika, veliki i mali.

I na kraju, sve više i više liči na mamu!

15. andrea's Avatar

andrea said:

prekrasan ti je andrej, pravi je, veliki dečko

i baš vam zavidim na ovako provedenom godišnjem...

16. tanja_b said:

Bilo je još tih situacija gdje njih dvojica hodaju jedan uz drugog, ali nisam imala aparat pri ruci da slikam. Ali u jednom trenutku kad sam ih tako gledala odostraga, malo me štrecnulo: kad je prije tako narastao?

Inače, Bohinj je naša stara ljubav, prije Andreja odlazili smo onamo više puta godišnje (najljepše je u jesen), prehodali smo sva ona brda u okolici (dobro: gotovo sva ), i jedva sam dočekala da ponovo odemo onamo, ovaj put utroje. I sigurno nam nije bilo posljednji put!

17. josie's Avatar

josie said:

Baš ste super obitelj, i ta priroda oko vas daje jedno svježe, mirno i ugodno ozračje...baš vam je lijepo, ne?

18. kli_kli's Avatar

kli_kli said:

Odusevljena sam!

19. ninet said:

E bas vam je bilo divno...Andrej je medenjak!

20. ms. ivy's Avatar

ms. ivy said:

tanja, zagnjaviti ću te za detalje krajem ljeta - gdje spavati, kamo šetati...

21. tanja_b said:

Stojim (sjedim) na usluzi! O Bohinju sam spremna brbljati satima, dok me se ne ugasi

22. ms. ivy's Avatar

ms. ivy said:

onda kad uloviš vremena, slobodno brbljaj na pp.

mi bi išli preko vikenda, planinariti nećemo.

sad ti. 8)

23. tatek's Avatar

tatek said:

Quote Originally Posted by ms. ivy
    onda kad uloviš vremena, slobodno brbljaj na pp.

mi bi išli preko vikenda, planinariti nećemo.

sad ti. 8)
    Ima nas jos koji idemo na izlete, a cesto nam fali drustva ...

Tanja_b, dobar izbor za izlet ta Planina na jezeru, vidim da im je jezero bistrije nego kad sam zadnji put bio tamo ... Nadam se da ste probali domareve strukle i da ste svratili i do onog doma sa lijepim pogledom na Bohinj (Vogar, jel tako?).

Slijedeci put vam en gien izlet na Vrsic, kaj ne?
    Ticarjeva koca je super, Slemenova spica nije predaleko, a usput pogledate i izvor Save i Soce ... morat cemo i mi malo na onu stranu. :slurp:

24. tanja_b said:

Nismo probali štrukle, jeli smo ih skoro svaki dan u Koči pri Savici. Ali smo si zato kupili majice sa slikom doma (postajemo hodajuće reklame).
    Na Vogaru nismo bili, jer nam je bio izvan ruke (Andrej je i ovaj uspon od 1 h jedva izdržao u ruksaku, povratak je otrpio jer sam mu bez prestanka prepričavala SVE slikovnice kojih sam se mogla sjetiti, a da ne govorim o pjevanju )
    Jezero na Planini pri Jezeru bilo je puno žabokrečine, na slikama izgleda puno bolje. Ali meni je cijeli taj kraj sjeverno od Bohinja čaroban, mogla bih tamo satima sjediti i uživati. Ni Andreju nije loše sjelo, jer se mogao loptati, samo smo morali paziti da lopta ne odleti u jezero.
    A Kranjska Gora i Vršič su već bezecirani za sljedeću sezonu! Koliko tek tamo ima za vidjeti...
    (i još nagovaram MM-a za jedan kraći vikend-posjet Logarskoj dolini, ali polako...)

25. tatek's Avatar

tatek said:

Quote Originally Posted by tanja_b
    Nismo probali štrukle, jeli smo ih skoro svaki dan u Koči pri Savici. Ali smo si zato kupili majice sa slikom doma (postajemo hodajuće reklame).
    Na Vogaru nismo bili, jer nam je bio izvan ruke (Andrej je i ovaj uspon od 1 h jedva izdržao u ruksaku, povratak je otrpio jer sam mu bez prestanka prepričavala SVE slikovnice kojih sam se mogla sjetiti, a da ne govorim o pjevanju )
    Jezero na Planini pri Jezeru bilo je puno žabokrečine, na slikama izgleda puno bolje. Ali meni je cijeli taj kraj sjeverno od Bohinja čaroban, mogla bih tamo satima sjediti i uživati. Ni Andreju nije loše sjelo, jer se mogao loptati, samo smo morali paziti da lopta ne odleti u jezero.
    A Kranjska Gora i Vršič su već bezecirani za sljedeću sezonu! Koliko tek tamo ima za vidjeti...
    (i još nagovaram MM-a za jedan kraći vikend-posjet Logarskoj dolini, ali polako...)
    Ynaci, sad imaju i majice ... sjecam se zadnjeg domara, bio je to neki cudak, ali prijazan covjek, pravi gorstak

Dom u Logarskoj dolini je bio sasvim OK prije 3 godine, mislim da je za djecu vrlo zgodan (mi smo bili bez Vedrana, tad je bio bolestan).

Mi ove godine idemo na Storzic u rujnu, tamo organiziramo nas esperantsko-planinarski susret, zasad imamo prijavljenih 20 ljudi iz 7 zemalja.

Vidi http://www.keja.hr/mkr_hr.html i http://www.keja.hr/mkr-n.html (par slika)
    S klincima necemo sigurno bas na sami Storzic, ali V, Javornik ce sigurno pasti!