Zašto? Frajer je odličan, totalno te šokira, i tebe i dijete, pa i ne skužiš da je već uzeo krv (naravno ). Tog su lika očito doselili iz bolnice neke druge specijalizacije

Ono što je mene odbilo sa Šalate jest što ne možeš imati jednog nefrologa koji vodi dijete nego je svaki put netko drugi tko ti dade neku novu ili pobije staru (tuđu) informaciju. Znam da je premalo vremena i jako puno pacijenata na kontrolama a s druge strane jako puno nedoumica i upita od strane roditelja ali, ipak ... često se škrtari na osnovnim info.

... i kad god bi zakurila pa došli gore na hitnu, bio bi liječnik druge specijalizacije i dobili bismo antibiotik, da se nađe

A i te godišnje hospitalizacije radi mikcijske :/

A i čekanje po 2 - 3 mjeseca na "mjesečnu" kontrolu :/

Pa gubiš 2 dana dok dobiješ nalaze a ono prepuna čekaonica djece (zajedno i hitna i kontrolne ambulante).

Ja nisam imala mjesta biti s M. kad je hospitalizirana (iako je imala svega 5 tjedana i nije znala piti iz bočice). "Uletjele" smo preko zimskih praznika kada je hrpa djece školske dobi bila na godišnjim pretragama dok je bolesnih beba bilo toliko da su ležale po dvije u krevetiću a između njih zarolana dekica.

Eto, sestre su mi za svaku pohvalu. Mislim i doktori su OK, kad se izuzme ovo gore napisano, za što većinom nisu oni krivi