Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Podstanarsko pravo

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Podstanarsko pravo

Evo mog friškog slučaja, pa ako ima itko pametan, neka se oglasi.
    18 mjeseci smo bili podstanari. Kada smo useljavali zamolili smo ih da maknu svoj sudoper i element na kojem je isti stajao jer je bio ruiniran, a mi imamo svoju kuhinju, pa ćemo je privremeno staviti. Napominjem i da nas nisu htjeli prijaviti, no to nama tada i nije bilo važno.Sve je bilo ok dok sada nismo počeli sa iseljavanjem. Sada nam ne žele vratiti polog jer traže da montiramo kuhinju koju su donjeli nakon što smo mi prije par dana maknuli našu. Napominjem da su svoju staru kuhinju oni maknuli i odnjeli, a mi sami montirali svoju, te ne vidim razlog da nekome glumim majstora. Ugl., oni ne žele zbog toga vratiti polog, pa mi nismo htjeli vratiti ključeve. Ugovor sa njima nemam nikakav, osim njihove rukom pisane izjave da su tada i tada primili polog za stan u tom i tom iznosu. Imam li ikakvih opcija da ih skinem sa grbače, tužim, prijavim ili slično, a da sebe 10 dana pred porod ne uvalim u još veće probleme. Hvala.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemam blage veze, al imam nekakav gadan filing da im bez ugovora nemres nis :/

(javi se jos ak stignes prije poroda da kafenisemo)

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Petarpan uvijek možeš blefirati da ćeš ih prijaviti Poreznoj upravi. I to učini odmah. Taj papir koji imaš potpisan od njih o pologu ti je dovoljan dokaz. Ako ne upali, ja bih ih bez imalo grižnje savjesti zaista prijavila, jer oni sad namjerno koriste tvoju tešku situaciju. Tebi se u principu neće dogoditi ništa, ali oni će imati puno većih problema nego ti.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Osim toga ako me sjećanje služi, jel tvoj muž policajac. Ako je, zaprijeti im i prijavom USKOKU.
    Ajme povampirila sam od ovih trudničklih hormona.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A tak će nekak i bit da ću ih prijaviti...Kad ja već ne mogu do svojih novaca, onda neka im ih uzme država... Najbolja stvar u svemu je )i to je stvar koja me najviše raz.......) što vlasnici tog stana gdje smo bili žive u nevjenčanoj zajednici i ona prima socijalnu pomoć
    A imaju 2 stana u Zg. koja iznajmljuju...

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ma odma na poreznu ih prijavit,mi za sad podstanari i imamo ugovor samo izmedu nas ali da mi se desi tak nes odma bih otisla pogotovo jel drzava tebe za nista ne moze teretit a njih moze

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •