Primjećujem to jučer i danas
Imam li razloga za brigu?
Jel to može biti krv ili neka hrana može tako obojati urin?
Primjećujem to jučer i danas
Imam li razloga za brigu?
Jel to može biti krv ili neka hrana može tako obojati urin?
Moguće da je krv, iako kod moje je to više bilo onako, u sluzavim komadima. Ali bi je u tom slučaju, barem je moju, i peckalo dok mokri i stalno bi piškila. Možda je kakva bakterija u mjehuru. Pokušaj sa sokom od brusnice, uvinim čajem.
Za obojanu mokraću od hrane, ne znam. U svakom slučaju, trebate urinokulturu.
napravi urinokulturu
Cikla izrazito boji urin u roza-crveno, i ne treba je puno pojesti da se to dogodi. Možda se tako ponašaju i neke umjetne boje za hranu.
Uhvati urin i stavi ga u neku užu čašu i ostavi neko vrijeme, ako se istaloži crveno na dnu onda je krv, ako ne još uvijek može biti hemoglobin, za obje stvari treba ići doktoru.
Jela je jučer i danas puuuuno cikle, ali ipak idemo sutra kod doktora
Sad zadnje kad je piškila više nije bilo tako crveno, ali ja sam zaboravila uzeti i pustiti da se istaloži. Danas nije jela ciklu, ali jučer stvarno puno. Triput je tražila da joj stavim još.
Ne žali se na peckanje i ne ide ništa češće na wc
Cikla fakat zna skroz obojiti urin![]()
upravo tako, znam to iz osobnog iskustva
cikla farba sve! i stolicu i urin! kad se samo sjetim koliko sam puta protrnula...![]()
A nije se ni ništa istaložilo. Kaj da idem doktoru ili ne?
ja mislim da ne trebaš; ako je dijete fakat jelo puno cikle i ako se nakon dan-dva boja normalizira...
a ako si baš jako zabrinuta, onda rađe odi, pa to je par minuta posla...
Prvo ću je nazvati pa ću vidjeti. I ja mislim da je stvarno od cikle jer se na ništa drugo ne žali, a boja se normaliira
Bit će da je cikla - počne bojati urin otprilike 2 sata nakon jela, slijedećih 6-12 sati je mokraća obojana (bar kod mene, moji nisu takvi ljubitelji cikle da bi to mogla proučiti, više im se slučajno desi da je pojedu).
Zvala sam dr i rekla je da je vjerojatno cikla, ali ako se jako brinem neka dođemo. I taman mislim kako nećemo ići, a onda prije podnevnog spavanja šok - ne samo urin, nego i stolica. i to kako. A onda nakon prvotnog šoka skužim da je to baš ona bordo boja cikle, a ne boja krvi. A mislim da jučer ni nije kakala pa je to valjda to.
ma to je to![]()
To je od cikle. Ne treba ti doktor. Mia je tamani ko velika i nema mjesta panici.branka1 prvotno napisa
cikla definitivno. to je moja omiljena salata pa onda ovo mogu reći iz iskustva.
Da, stolica je isto crvena od cikle. Najdrastičnije je ono kad brišeš a na bijelom papiru ostane izrazito crveno...