Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Ima beba koje na vole mlijeko?!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Ima beba koje na vole mlijeko?!

Tako mi kaže mama bebe od 9 mjeseci. Prestala je dojiti sa 2-3 mjeseca. Beba je sa cca 6 mjeseci povraćala od adaptiranog mlijeka i nije dobivala na težini... al to je već posljedica... jadna beba
    Dakle, ta mama kaže da je beba već sa 1-2 mjeseca činila face gađenja kad joj je davala cicu, da je ona dala nadohranu-i nisam uspjela uhvatiti informaciju kad je točno beba počela reagirati povraćanjem. Ugl. rečeno je toj mami da IMA BEBA KOJE NE VOLE MLIJEKO pa je nakon 3. mjeseca beba počela dobivat kašicu žličicom, nešto tipa grizolino otopljeno u vreloj vodi pa razblaženo vodom i ohlađeno-jer su tako rekli u bolnici :shock:
    Dakle, beba se gadi na cicu i bočicu, al je žličica ok. Ni sada stanje nije bajno. Ima dana kad slabo ili ništa ne jede-to može biti subjektivna procjena-žao mi je što vam nemam konkretnije informacije.
    Ovo pišem jer mi djeluje previše apsurdno, previše umjetno, previše puno iskrivljenih istina...
    Cure, potkovane ste informacijama, a ja sam željna znanja.
    Komentirajte

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moja starija kcer, prvo je odbila cicu pa smo probali na flasicu sa izdojenim nije islo.
    Pa adaptirano nije islo.
    Sto god si joj probao dati na dudu rezultiralo je povracanjem.

Od 3 mjeseca zivota jela je iskljucivo na zlicu.

Prvo je pila izdojeno na zlicicu ali nisam uspjela odrzati proizvodnju pa adaptirano, a sa 4 mjeseca smo uveli i kasice makar je i dalje glavni obrok bilo adaptirano - naravno na zlicu

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Moja je Leda povracala od rodjenja.
    Bez obzira na to napredovala je ugranicama normale.
    Dojila je 3 godine i 3 mjeseca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •