-
nabla,
insuf.lut faze mi je utvrdjena niskim progesteronom u II fazi ciklusa, sto znaci u zavisnosti od folikolumetrije, dr ti odredi kad da uradis vrednost progesterona koji pokazuje funkciju zutog tela. Meni je pokazao da je suvise nizak i postavili su mi tu dijagnozu. Ona se prevazilazi uzimanjem progesterona u toj drugoj fazi ciklusa ali pod pretpostavkom da je sve ostalo ok. Prilikom sve tri trudnoce pila sam utrogestane 3x2 i plus svaki drugi dan depo progesteron. I pored toga sam imala missed - srce je prestalo da kuca plodu. Nakon tog treceg spontanog dr mi je dao da uradim taj inhibin B i navodno on moze biti uzrok spontanih ali nije sigurno i apsolutno. Kad malo prosurfujem po internetu ( ali po medicinskim site-ovima ) vidim da jos uvek nije dokazano da je inhibin uzrok spontanim. Veruj mi da mi je glava prepuna informacija. Samo znam da sam 5 puta prolazila kroz stimulaciju i da sam uvek jako salbo reagovala u pocetku. Ali kad mi krene onda imam i dosta stanica i lepe embrione koji uspeju do odredjene nedelje. Sad sam trenutno na jos jednoj stimulaciji ali ovog puta u drugacijem protokolu - kontraceptivi 2 meseca, a od 2dc gonali. Cekam da vidim kako sam ovog puta odreagovala i nadam se najboljem.
sto se tice promena vrednosti Inhibina B - prvi put je bio 17.8 a posle 6 m 6,8 sto je velika promenaa po meni.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma