-
lakirano staklo
zanima me da li netko možda ima lakirano staklo ( u boji ) umjesto pločica u kuhinji? ili ako je netko čuo kakva iskustva...
dakle;da li se teško održava, koja je vjerojatnost da će puknuti zbog topline, kako ga zakeljiti za zid (sa ljepilom za pločice :? ), gdje se može naručiti i otpr cijena po kvadratu?
-
SNIB OBRT
www.snib.hr
Nemam osobna iskustva, osim kaj mi se sviđa, ali je MM bio protiv, pa smo se odlučili ipak za pločice!
-
bojano staklo
ja sam to prvi puta vidjela u scavoliniju, fora je.
nadam se da ću za cca 1 mj imati iskustva s time jer u apartmanu koji smo tek kupili će na kuhinjskom zidu umjesto pločica biti staklo.
-
mi imamo ugradbeni ormar s kliznim vratima od lakiranog stakla. Jako lijepo izgleda..Na žalost, nemam iskustva kako to funckionira u kuhinji..
-
Osoblje foruma
odlično funkcionira: lako za održavanje i lijepo za gledanje.
-
a s čim ga možemo pričvrstiti za zid? silikonom?
-
gdje se može nabaviti lakirano staklo u zagrebu?
-
dajte cijenu please vi koje ga imate????
-
metar kvadratni je od 650-700 kn
-
hvala viola,a jel znaš gdje ga se može nabaviti po mjeri?
-
hvala viola,a jel znaš gdje ga se može nabaviti po mjeri?
-
U solidumu ali ne znam koji dučan, možda da kontaktiraš Snib i pitaš.
-
sad sam zvala Snib u Solidumu na 1 katu, cjena je 1220kn po m2 i ceka se do tri tjedna,izbor boja velik
-
Uh, pa to je skoro duplo više nego što su meni rekli. Prošli tjedan sam ih gledala u Termo-tehni u Lučkom, imaju izložene dvije-tri kuhinje s tim staklom, žena me uputila u solidum i rekla da je cijena 650-700kn. Možda postoji više vrsta ili debljina stakla?
Kako god bilo, mi smo odustali, lijepo je ali nam je preskupo
-
"indeco" u solidumu; mi smo tamo naručivali ormare. stvarno su super. pitali smo da li možemo i samo staklo naručiti, rekli su da može, ali sam zaboravila pitati za cijenu
samo su nam rekli da mora biti deblje nego obično, mislim da 5mm i kaljeno, da podnosi vrucinu. ići ćemo mi opet za par dana pa vam javim.
-
Evo, imaju i u Ikei, u dimenziji 80x45cm i 60x45 cm.(debljina 4 mm)
Meni je to super, a lako se održava
Tu je link
http://www.ikea.com/webapp/wcs/store...umber=70062160
-
-
zvala sam indeco,ali tip ne zna cijenu samog stakla
anki koliko si platila ormare (reci velicinu i kad si kupila)?
-
kak ne zna cijenu lakiranog stakla po kvadratu?!?
šaljem ti pp
-
Hvala anki...
Rekao je da se mora konzultirati???
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma