Imam kuci loptu ali je ne znam koristiti na ispravan nacin!!! Kako se lopta koristi prije poroda a da bi bilo efekta?? :? :? U biti cemu sama lopta sluzi????![]()
Imam kuci loptu ali je ne znam koristiti na ispravan nacin!!! Kako se lopta koristi prije poroda a da bi bilo efekta?? :? :? U biti cemu sama lopta sluzi????![]()
Paaa... ako ne misliš roditi jaaaako brzo, prestani se loptati.
Zakonitoj je poslužila za pospješiti trudove, a ne čini mi se kao neka specijalna pamet - hopsanjem na lopti bebina glava krči put prema van, a sve bez truckanja. Ako nisi već u rodilištu, posveti se nekim drugim stvarima - loptati se još stigneš.
Hm... znam da je pitanje možda bedasto, ali...kod kuće imam loptu za pilates. Je li to takva što se koristi u trudnoći, ili su to različite lopte? Meni na slici izgledaju jednako. :?
to je taluna82 prvotno napisa
Pa zakon!
Važno da ja imam loptu kak se spada. Još samo da budem trudna...![]()
Gdje ima povoljno za kupiti lopta?
Moja je prboušena i izgleda da je nećemo moći zakrpati
A negdje bliže, tipa Metro i sl.?
Ja sam svoju kupila u dućanu sportskom opremom u Martićevoj (prekoputa Importanne Galerije) za samo 79,00kn.
Do sad mi je poslužila u razne svrhe od odmaranja, hopsanja, držanja nogu dok sjedim, sjedenja za stolom i td.
Kupila i ja u turbosportu 69,00
Cure, samo da vas upozorim - te jeftinije lopte nemaju anti-burst system, pa bi se moglo dogoditi da se nađete na podu nabijene trtice. Mojoj se frendici to dogodilo s dvomjesečnim sinčićem u naručju i ni danas, dvije i pol godine kasnije, ne usudi se sjesti na neke drugu loptu.branka1 prvotno napisa
Ma da, poslije sam pročitala. Valjda će biti dobra za porod, a kasnije s bebom neću na nju