Pokazuje rezultate 1 do 50 od 512

Tema: Kako posvojiti dijete iz druge države/kontinenta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj kongo prvotno napisa Vidi poruku
    Gospodine Mars na istom smo tragu, javite mi se na PP
    Dobio sam informaciju da trenutno nije najpametnije usvajati u drc, supruga je kontaktirala congo misiju pri UN-u, te nam je savjetovano da se do daljnjeg suzdrzimo od pokusaja usvajanja, zbog vrlo neugodnih iskustava inozemnih usvojitelja prilikom pokusaja izlazaka iz zemlje s djetetom.
    Presuda o usvojenju, cak I legalizirana u vasoj drzavi nije na zalost NIKAKVA garancija da cete dijete izvesti iz conga. Upozoreni smo na ironicnu mogucnost da pravno postanemo roditelji, a da nam to nije dovoljno za izlazak djeteta iz drc. Vrlo su poostrene kontrole dokumenata I agencija u cilju sprecavanja traffickinga, sto nam odgovara, ali odgadja nas plan usvajanja dok se pravna situacija I kontroling ne stabilizira.
    Pozdrav, nadam se da sam pomogao, javim vam ako dobijem jos kakvu informaciju

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Mars prvotno napisa Vidi poruku
    Dobio sam informaciju da trenutno nije najpametnije usvajati u drc, supruga je kontaktirala congo misiju pri UN-u, te nam je savjetovano da se do daljnjeg suzdrzimo od pokusaja usvajanja, zbog vrlo neugodnih iskustava inozemnih usvojitelja prilikom pokusaja izlazaka iz zemlje s djetetom.
    Presuda o usvojenju, cak I legalizirana u vasoj drzavi nije na zalost NIKAKVA garancija da cete dijete izvesti iz conga. Upozoreni smo na ironicnu mogucnost da pravno postanemo roditelji, a da nam to nije dovoljno za izlazak djeteta iz drc. Vrlo su poostrene kontrole dokumenata I agencija u cilju sprecavanja traffickinga, sto nam odgovara, ali odgadja nas plan usvajanja dok se pravna situacija I kontroling ne stabilizira.
    Pozdrav, nadam se da sam pomogao, javim vam ako dobijem jos kakvu informaciju
    I ja sam ih isto kontaktirala, njihov stav je da se ne žele petljati oko posvojenja jer to ne spada u njihovu nadležnost. Načelno vas upozore na ono što se može dogoditi.
    Situacija u Kongu će se stabilizirati otprilike nikada, na žalost.
    Na webu sam upoznala jednu mamu koja je od odvjetnika dobila sve papire(uključujući i dozvolu za izlazak iz zemlje), ali su joj odbili vizu jer su papiri bili krivotvoreni. Zbog toga je najvažnije pronaći pouzdanog odvjetnika, jer ako on odradi pošteno svoj posao onda će dijete sigurno moći napustiti zemlju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •