Citiraj barny prvotno napisa Vidi poruku
Poštovani gospodine Mars predpostavljam da i sami znate da je sam čin posovojenja vrlo delikatna stvar i da naravno nisam obavezna sa vama ili bilo kime podijeliti svaki detalj svojeg procesa. Vidim da ste zabrinuti za moj postupak ali eto kod mene je sve u najboljem redu i sve ide prema planu. Šta se tiće gospođe ASR u potpunosti potpisujem sanbull, jer je gospođa totalna amaterka i vrlo neprofesionalna osoba, ali vi isto tako morate razumjeti da mi ne možemo izaći u javnost i pljuvati po dotićnoj dok god ne stignu naša djeca. I ne brinite, iz pouzdanih izvora znam da je već dosta djece stiglo u Hrvatsku, pa mi je čudno da već ako ste si dali truda niste i to saznali. Dok vi planirate i istražujete unutarnje i vanjske neprijatelje, ja čekam svoje dijete. Također ako vas bilo šta interesira možete se slobodno javiti na moj mail barny3426@yahoo.com vrlo rado ću vam pomoći sa informacijama koje imam
Dakle, Barny, kad djeca stignu, a nadajmo se da hoće, možemo očekivati paljbu po forumima . Nadam se da će gđu Kompas ova dosadašnja malo motivirati da završi trenutne obveze, ne polakomi se za novcem i uozbilji se, jer joj je priličan broj klijenata u međusobnom kontaktu i razmjenjuje iskustva.
Jeste li 100 % sigurni da djeca koja su stigla (znam i ja za 6 djece), imaju uredno riješeno hrvatsko državljanstvo?