Pokazuje rezultate 1 do 50 od 512

Tema: Kako posvojiti dijete iz druge države/kontinenta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Shiny, došla poruka i odgovorila sam ti na pp.

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Haiti.

Sinoćnjim prilogom na TV-u prijateljica bi jaaaaaaaako htjela posvojiti dijete s Haitija.

Molim vas, da li mi netko može bilo sta reci o tome, usmjeriti nas negdje?
    Bojim se, da ovih agencija što vi spominjete trenutno nema tamo.
    Imate kakvu ideju od kuda krenuti?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Leptiric_zg, moraju biti agencije koje posreduju i na Haitiju jer su se od tamo djeca posvajala i prije. Samo potražite na usa goverment adoption

eva71 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Znam da se francuski govori manje nego engleski, no ovo je adresa francuskog drzavnog centra za adopciju s listom zemalja potpisnica Haaga i aktualnim infomacijama o svakoj pojedinoj zemlji (broj i starost djece za posvojenje, te nacionalna politika prema stranim posvojiteljima - u nekim zemljama se ne moze ni poslati zahtjev, a u mnogima samo starija ili bolesna djeca idu na internacionalno posvjanje). Dosta je pregledno i redovno aktualiziraju stanje.

http://www.agence-adoption.fr/home/s...icle185&bloc=4

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala ti puno rosmari36!
    primljeno na znanje, vidi se da sam još tu nova pa nasjela.tebi želim puno sreće pri ostvarenju cilja.svaka mama kojoj ovo uspije daje motivaciju ostalima.ja sam isto sama ali imam i svoje dijete pa si mislim da bi rado još jedno. malena je potresena snimkama s haitija i isto jako želi da nekome pomognemo. razmišljala sam o udomljavanju ali mislim da bi mojoj maloj emotivki puklo srce da nam netko uzme natrag tako dugo željenog bracu ili seku.sretno svima!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bok curke! Kak ide? Jeste kontaktirale onu agenciju preko koje sam ja išla? Jel netko već predao papire?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •