Pozdrav svima
inače vas samo čitam ali sam se registrirala jer mi je
ova tema interesantna s obzirom da sam u procesu posvojenja
djeteta iz Afrike, pa ako nekog zanimaju informacije o postupku
javite se u inbox![]()
Pozdrav svima
inače vas samo čitam ali sam se registrirala jer mi je
ova tema interesantna s obzirom da sam u procesu posvojenja
djeteta iz Afrike, pa ako nekog zanimaju informacije o postupku
javite se u inbox![]()
Barni, dobrodošla!
Opcija slanja i primanja privatnih poruka aktivirat će ti se nakon što napišeš koji koji post. Vjerujem da bi mnoge zanimala tvoja iskustva pa, ako želiš, podijeli ih i ovdje na forumu. Ako ne, napiši ovdje neku "neutralnu" e-mail adresu na koju ti zainteresirani mogu pisati.
Barny baš je lijepo čuti da još netko ide u međunarodno posvajanje.
Ako nije neka tajna, jel se može znati jel posvajate iz Konga preko naše agencije ili iz koje druge afričke zemlje?
Lexy, nadam se da ćete uspjeti naći rješenje u vezi novaca. Sretno! Na kraju se sve isplati!![]()
BOK, nova sam i j posvajam preko nase agencije za Kongo ,dali ima novosti kod vas??
mi smo isto u iscekivanju rjesenja...barny dali si kontaktirala s nekima koji su stigli do kraja??? dali su dobili bebace???
Barny, ajme tek sam sada vidjela tvoj post! Baš mi je drago da si se javila! Sad ćemo moći izmjenjivati iskustva i informacije.
Ako ti nije problem, napiši u kojoj ste fazi posvojenja i što ste do sada poduzeli. Voljela bih znati što me čeka u skoro vrijeme, ako krenemo u to (a ja se iskreno nadam da hoćemo).
Hvala Bliss na željama! Volja je tu, želja već odavno, jedino da nam se i financije nekako poklope.
pozdrav formuašice...
imam jedno pitanje...
da li je potrebno ići u Kongo po bebu ili se to može nekako drugačije izvesti, jer sam nešto slično čitala? pretpostavljam da bi to donekle nizilo troškove, jer ne bi morali plaćati kartu, ni hotele...
izvinite što sam direktna sa ovim pitanjima oko cijene, ali to je jedino sto nas sprijecava u naumu da posvojim bebu iz Konga...znaci, troskovi sa odlaskom u kongo bi bili oko 100 000 kn?
Posljednje uređivanje od čokolada : 28.02.2012. at 11:27 Razlog: brisanje reklame
Posljednje uređivanje od čokolada : 28.02.2012. at 11:28 Razlog: brisanje reklame
Meni tek predstoji razgovor u agenciji, ali koliko sam razumjela iz novinskog članka, ali i na stranici agencije, da zbog nesigurnosti mi ne trebamo ići tamo. Nas tamo zastupa odvjetnik koji je državljanin DR Kongo, a po dijete ide vlasnica agencije.
Danas sam malo kopala po netu i šokirala se koliko su zapravo skupe avionske karte. Jedna karta s 2,3 presjedanja stoji oko 11 000 kuna, a s jednim presjedanjem u Parizu čak i preko 30 000 kuna.
Ne znam, treba razgovarati direktno s agencijom i onda ćemo znati.
Drago mi je da ima još zainteresiranih za posvajanje iz Afrike!