Pokazuje rezultate 1 do 50 od 512

Tema: Kako posvojiti dijete iz druge države/kontinenta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav svima
    inače vas samo čitam ali sam se registrirala jer mi je
    ova tema interesantna s obzirom da sam u procesu posvojenja
    djeteta iz Afrike, pa ako nekog zanimaju informacije o postupku
    javite se u inbox

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj barny prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima
    inače vas samo čitam ali sam se registrirala jer mi je
    ova tema interesantna s obzirom da sam u procesu posvojenja
    djeteta iz Afrike, pa ako nekog zanimaju informacije o postupku
    javite se u inbox
    Barni, dobrodošla!
    Opcija slanja i primanja privatnih poruka aktivirat će ti se nakon što napišeš koji koji post . Vjerujem da bi mnoge zanimala tvoja iskustva pa, ako želiš, podijeli ih i ovdje na forumu. Ako ne, napiši ovdje neku "neutralnu" e-mail adresu na koju ti zainteresirani mogu pisati.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Barny baš je lijepo čuti da još netko ide u međunarodno posvajanje.
    Ako nije neka tajna, jel se može znati jel posvajate iz Konga preko naše agencije ili iz koje druge afričke zemlje?

Lexy, nadam se da ćete uspjeti naći rješenje u vezi novaca. Sretno! Na kraju se sve isplati!

barny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Bliss prvotno napisa Vidi poruku
    Barny baš je lijepo čuti da još netko ide u međunarodno posvajanje.
    Ako nije neka tajna, jel se može znati jel posvajate iz Konga preko naše agencije ili iz koje druge afričke zemlje?

Lexy, nadam se da ćete uspjeti naći rješenje u vezi novaca. Sretno! Na kraju se sve isplati!

nije tajna, posvajamo iz Konga preko naše agencije i mogu
    reči da se puno lakše i brže odvija proces nego da smo posvajali u Hrvatskoj, za agenciju
    imam samo riječi hvale, brzi su i ljubazni, pošto smo skupili svu dokumentaciju sada nam preostaje
    samo čekati a to je najteži dio

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

BOK, nova sam i j posvajam preko nase agencije za Kongo ,dali ima novosti kod vas??

barny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj nada17 prvotno napisa Vidi poruku
    BOK, nova sam i j posvajam preko nase agencije za Kongo ,dali ima novosti kod vas??
    mi smo u procesu čekanja rješenja, u kojoj ste vi fazi

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

mi smo isto u iscekivanju rjesenja...barny dali si kontaktirala s nekima koji su stigli do kraja??? dali su dobili bebace???

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Barny, ajme tek sam sada vidjela tvoj post! Baš mi je drago da si se javila! Sad ćemo moći izmjenjivati iskustva i informacije.
    Ako ti nije problem, napiši u kojoj ste fazi posvojenja i što ste do sada poduzeli. Voljela bih znati što me čeka u skoro vrijeme, ako krenemo u to (a ja se iskreno nadam da hoćemo).

Hvala Bliss na željama! Volja je tu, želja već odavno, jedino da nam se i financije nekako poklope.

barny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj lexy prvotno napisa Vidi poruku
    Barny, ajme tek sam sada vidjela tvoj post! Baš mi je drago da si se javila! Sad ćemo moći izmjenjivati iskustva i informacije.
    Ako ti nije problem, napiši u kojoj ste fazi posvojenja i što ste do sada poduzeli. Voljela bih znati što me čeka u skoro vrijeme, ako krenemo u to (a ja se iskreno nadam da hoćemo).

Hvala Bliss na željama! Volja je tu, želja već odavno, jedino da nam se i financije nekako poklope.

mi smo sada pri završetku sa papirologijom, tj. ostala je još ambasada i
    onda šaljem papire i čekam ,

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdrav formuašice...
    imam jedno pitanje...
    da li je potrebno ići u Kongo po bebu ili se to može nekako drugačije izvesti, jer sam nešto slično čitala? pretpostavljam da bi to donekle nizilo troškove, jer ne bi morali plaćati kartu, ni hotele...
    izvinite što sam direktna sa ovim pitanjima oko cijene, ali to je jedino sto nas sprijecava u naumu da posvojim bebu iz Konga...znaci, troskovi sa odlaskom u kongo bi bili oko 100 000 kn?
    Posljednje uređivanje od čokolada : 28.02.2012. at 11:27 Razlog: brisanje reklame

barny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav formuašice...
    imam jedno pitanje...
    da li je potrebno ići u Kongo po bebu ili se to može nekako drugačije izvesti, jer sam nešto slično čitala? pretpostavljam da bi to donekle nizilo troškove, jer ne bi morali plaćati kartu, ni hotele...
    izvinite što sam direktna sa ovim pitanjima oko cijene, ali to je jedino sto nas sprijecava u naumu da posvojim bebu iz Konga...znaci, troskovi sa odlaskom u kongo bi bili oko 100 000 kn?
    dijete vam dovodi voditeljica agencije i to je uračunato u 100 tisuća, ako baš želile možete i vi ići u sa njom ali se cijena povečava za avio karte i smještaj...znači bez obzira što
    vi neidete u Kongo to je ta cijena tj. cijena birokracije
    Posljednje uređivanje od čokolada : 28.02.2012. at 11:28 Razlog: brisanje reklame

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Meni tek predstoji razgovor u agenciji, ali koliko sam razumjela iz novinskog članka, ali i na stranici agencije, da zbog nesigurnosti mi ne trebamo ići tamo. Nas tamo zastupa odvjetnik koji je državljanin DR Kongo, a po dijete ide vlasnica agencije.
    Danas sam malo kopala po netu i šokirala se koliko su zapravo skupe avionske karte. Jedna karta s 2,3 presjedanja stoji oko 11 000 kuna, a s jednim presjedanjem u Parizu čak i preko 30 000 kuna.
    Ne znam, treba razgovarati direktno s agencijom i onda ćemo znati.
    Drago mi je da ima još zainteresiranih za posvajanje iz Afrike!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj barny prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo sada pri završetku sa papirologijom, tj. ostala je još ambasada i
    onda šaljem papire i čekam ,
    Barny, ambasada DR Konga ili..? Zašto ti treba ambasada?

barny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj lexy prvotno napisa Vidi poruku
    Barny, ambasada DR Konga ili..? Zašto ti treba ambasada?
    kada se svi papiri nabave, prevedu i ovjere zadnja ovjera je u ambasadi (Kongo) u Beogradu tek tada
    se šalju u Kongo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •