-
Ljudi dragi, čitam ovo i ne vjerujem. Dakle evidentno je da djeca dolaze i da je sve po tom pitanju OK. Pa o čemu vi ovdije pričate??? O neprofesionalnosti osobe koja (uspješno) radi ono što tisuće nesposobnjakovića u CZSS-ima po HR trebaju ali ne rade??? O tome da to traje??? Pa narano da traje ali u HR se čeka godinama a taj ured radi godinu ako se ne varam (isparvite ako griješim)??? Evo i ja sam posvajatelj predivnog djeteta iz inozemstva. Bogme sam se dobro namučila i iživcirala ali za godinu i pol dana sve je završeno!!! Danas sam sretna i presertna jer je tako. I tih godinu i nešto znala sam da netko radi na mom slučaju. U HR sam predala molbu u sve centre i nikada me nitko nije nazvao, nikada možda jer sam tada živjela vani, ne znam)... Ne znam puno o uredu koji spominjete, osim što sam čula od poznanika koji su doveli svoje dijete uz pomoć ASR (djeca su dobila državljanstvo bez problema u nekoliko tjedana), ali vjerujte koliko god vam se činilo dugo dok čekate ljudi to je dio procesa. Pa i trudnoća traje i porod traje...a ovo se odvija na drugoj strani svijeta. I da slažem se sa Bliss, i to morate svi znati, da niti jedna agencija nema utjecaja na lokalne zakone oni vam samo savjetodavno pomažu i vode kroz postupak ali trajanje ovisi samo o lokalnim instutucijama kao i da li će zaista i biti završeno. Ja sam posvajala preko Američke agencije dok sam živjela u USA i isto sam morala to potpisati u ugovoru. Ali ako ste tako nezadovoljni zašto ne prekinete ugovor? Zašto ako samtrate da možete bolje ne odradite to sami? I to je moguće.. A jednom kada postanete roditelj nemate vremena za forume i pljuvanje po drugima, eto zato se vjerojatno nitko ne javlja od posvajatelja. Sandbull, ja vam želim puuuuno sreće i da što prije završite ali dajte malo živce u lončić i duboko dišite jer to što pišete, stvarno...U svakom slučaju, svima od srca želim da postanete roditelji što prije!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma