pouch

Thread: pouch

1. oka's Avatar

oka said:

ako netko hoce posaljem vam sliku na pp, ne znam postavit link, a i ne bih jer na slici dojim u pouchu
    Može slikica?

2. Honey's Avatar

Honey said:

Quote Originally Posted by tridesetri
    nemam vremena sad traziti, ali negdje sam to vidjela na internetu.
    evo vam zato kroj za sivanje poucha, jako je jednostavno, a bolje je nego hrpa stvari koje sam vidjela za lupiti jer je "pametno" krojen, tako da beba odlicno i nekako anatomski dobro lezi unutra
    http://www.ida.net/users/stace/sling.html
    Točno takav sam i ja sašila, po kroju s te stranice. Stvarno je jednostavno. Materijal neki pamučni, dosta debeli, nerastezljivi.
    Imam i jedan Maya sling i Kamarisovu maramu. Sve ima svoju priliku za nošenje. (Mogu ih i kombinirati uz garderobu, pouch žuti, sling crveni, marama plava )

3. Felix's Avatar

Felix said:

imam pouch! :D

super je. odusevljena sam. sve ono sto me smetalo i iritiralo kod slinga - kod poucha je suuuuper.

odlican za po doma, lako se stavlja, zauzima malo mjesta i moze se nositi u torbi, vrlo lako se doji u njemu, a najvaznija stvar od svega - neeeema stalnog namjestanja i popravljanja ringa ili krajeva koji su se izvukli, koje olaksanje!! onako kako ga stavim u pouch, isto tako ce stajati i za pola sata i za sat, koliko god se ritao i izvijao. jer pouch se radi po mjeri. prati tijelo i beba je ugodno stisnuta uz mamu.

a i nema ringa pa se moze prati u vesmasini.

vrlo lako se, takodjer, bebu s boka premjesti na ledja, pa mozes npr usisavati 8)

naravno, ima i svoje lose strane, koje su druga strana medalje ovih dobrih.

buduci da je radjen po mjeri, mogu ga koristiti samo ja i ne moze se koristiti preko npr. jakne. zato je zgodniji za po doma. isto tako, malo teze se skida jer prati tijelo, sto nije bas spretno kod uspavljivanja.

sve u svemu - super stvar i treba ga imati. da moram odabrati izmedju slinga i poucha, za nijansu pobjedjuje sling jer je ipak fleksibilniji. ali kako pouch trazi malo materijala i ima vrrlo jednostavan kroj, mislim da uopce nije problem sasiti ga ako znas sivati.

4. Felix's Avatar

Felix said:

i jos jedna stvar, nema repa koji visi i meni npr stalno ide na zivce.

5. meda's Avatar

meda said:

felix, koji si kupila? onaj smibov?

6. Felix's Avatar

Felix said:

ne, prijateljica mi je sasila

7. Anita-AZ said:

Ja radim svoju paucastu maramu! Danas ce biti gotova! Pouch koji sam sasila sinoc nije uspio....

8. mis-pis's Avatar

mis-pis said:

Smatram da mi nosiljka za dijete sad vise ne treba (prije nisam o tome razmisljala, pelene su mi bile bitnije ), ali juce mi je mogla biti od velike pomoci. Isla sam po malog u vrtic, dobio temperaturu. Nije bio za hodanje, trolejbus ljeti pokusavam izbjegavati, auto kod muza. Ne zivimo daleko od vrtica, nekih 10-15 minuta hoda. Mali ima 15kg, visok 1m, ali nije bilo tako zabavno nositi ga na rukama. Da li je za nas kasno? Od marame, slinga i poucha, pouch mi se cini najjednostavnijim za rukovanje, a takodje nema onih cvorova ni velike povsine materijala koji bi mene prekrivao. Citala sam da ga mnogi od vas imaju, koristili ste ga za male bebe, da li je i za vecu djecu? Za ove "krizne" situacije.

9. Davor's Avatar

Davor said:

Meni je sling bio od puno veće koristi. Jednako je malen i lijepo se posakriva pod odjeću, a ako ga imaš na sebi sliči lenti pa na glupa pitanja odgovoriš da ti je to s natjecanja za kvartovsku miss ili da učiš klingonski pa se želiš ufurati u običaje i kulturu.

10. mamabanana's Avatar

mamabanana said:

bolji ti je sling za vece klince.

11. Majuška's Avatar

Majuška said:

Ja sam ludo i nepopravljivo zaljubljena u poucheve

Eto, imam i MT i sling ali od poucheva se ne razdvajamo. Uspavljivanje, nosanje na brzaka, šetnja - sve se može sa pouchem

Ali svatko će ti reći drugačije i u principu trebaš isprobati sve nosiljke da bi znala koja bi vama "legla"

12. Serpentina's Avatar

Serpentina said:

Majuška
    Meni leže sve

No zadnje koristimo rockin baby slings puch i prezadovoljna sam

13. Indi's Avatar

Indi said:

Evo odličan video:kako sašiti pouch.

14. alex08 said:

www.slinglings.com

prekrasni, jeftini

trenutno akcija buy 2 get the third one free

15. Majuška's Avatar

Majuška said:

a kolika je poštarina?

16. mamabanana's Avatar

mamabanana said:

Quote Originally Posted by Majuška
    a kolika je poštarina?
    ne, ti ne smijes!

17. mis-pis's Avatar

mis-pis said:

Quote Originally Posted by mamabanana
    Quote Originally Posted by Majuška
    a kolika je poštarina?
    ne, ti ne smijes!
    :smajlickojiplaceodsmijeha:

18. Majuška's Avatar

Majuška said:

Đizs, koju reputaciju već imam

Ok, moram stat na loptu, priznajem

19. Angelina_2 said:

stigao mi pouch (xl i xxl) i sad sam Sad ili su mi preveliki (sto mi malo Confused ) ili sam ja toliko ultra smotana pa neznam...
    stavim ga i super to pod guzom ali u leđima se moze jako nagnuti unatrag...
    jel to tako mora biti?

20. Maya_78 said:

od koje "dobi" ste nosile bebača u pouchu? na što treba paziti? nekako mi je to nezgrapno s tim širokim povijanjem... (ono, ukrštanje nogica...)

21. Majuška's Avatar

Majuška said:

Quote Originally Posted by Maya_78
    od koje "dobi" ste nosile bebača u pouchu? na što treba paziti? nekako mi je to nezgrapno s tim širokim povijanjem... (ono, ukrštanje nogica...)
    maya, može od rođenja, u polozaju koljevke
    Možeš si malo pogledati i na www.hotslings.com