Može slikica?ako netko hoce posaljem vam sliku na pp, ne znam postavit link, a i ne bih jer na slici dojim u pouchu![]()
Može slikica?ako netko hoce posaljem vam sliku na pp, ne znam postavit link, a i ne bih jer na slici dojim u pouchu![]()
Točno takav sam i ja sašila, po kroju s te stranice. Stvarno je jednostavno. Materijal neki pamučni, dosta debeli, nerastezljivi.tridesetri prvotno napisa
Imam i jedan Maya sling i Kamarisovu maramu. Sve ima svoju priliku za nošenje. (Mogu ih i kombinirati uz garderobu, pouch žuti, sling crveni, marama plava)
imam pouch! :D
super je. odusevljena sam. sve ono sto me smetalo i iritiralo kod slinga - kod poucha je suuuuper.
odlican za po doma, lako se stavlja, zauzima malo mjesta i moze se nositi u torbi, vrlo lako se doji u njemu, a najvaznija stvar od svega - neeeema stalnog namjestanja i popravljanja ringa ili krajeva koji su se izvukli, koje olaksanje!! onako kako ga stavim u pouch, isto tako ce stajati i za pola sata i za sat, koliko god se ritao i izvijao. jer pouch se radi po mjeri. prati tijelo i beba je ugodno stisnuta uz mamu.
a i nema ringa pa se moze prati u vesmasini.
vrlo lako se, takodjer, bebu s boka premjesti na ledja, pa mozes npr usisavati 8)
naravno, ima i svoje lose strane, koje su druga strana medalje ovih dobrih.
buduci da je radjen po mjeri, mogu ga koristiti samo ja i ne moze se koristiti preko npr. jakne. zato je zgodniji za po doma. isto tako, malo teze se skida jer prati tijelo, sto nije bas spretno kod uspavljivanja.
sve u svemu - super stvar i treba ga imati. da moram odabrati izmedju slinga i poucha, za nijansu pobjedjuje sling jer je ipak fleksibilniji. ali kako pouch trazi malo materijala i ima vrrlo jednostavan kroj, mislim da uopce nije problem sasiti ga ako znas sivati.
i jos jedna stvar, nema repa koji visi i meni npr stalno ide na zivce.
Ja radim svoju paucastu maramu! Danas ce biti gotova! Pouch koji sam sasila sinoc nije uspio....![]()
Smatram da mi nosiljka za dijete sad vise ne treba (prije nisam o tome razmisljala, pelene su mi bile bitnije), ali juce mi je mogla biti od velike pomoci.
Isla sam po malog u vrtic, dobio temperaturu. Nije bio za hodanje, trolejbus ljeti pokusavam izbjegavati, auto kod muza. Ne zivimo daleko od vrtica, nekih 10-15 minuta hoda. Mali ima 15kg, visok 1m, ali nije bilo tako zabavno nositi ga na rukama. Da li je za nas kasno? Od marame, slinga i poucha, pouch mi se cini najjednostavnijim za rukovanje, a takodje nema onih cvorova ni velike povsine materijala koji bi mene prekrivao. Citala sam da ga mnogi od vas imaju, koristili ste ga za male bebe, da li je i za vecu djecu? Za ove "krizne" situacije.
Meni je sling bio od puno veće koristi. Jednako je malen i lijepo se posakriva pod odjeću, a ako ga imaš na sebi sliči lenti pa na glupa pitanja odgovoriš da ti je to s natjecanja za kvartovsku miss ili da učiš klingonski pa se želiš ufurati u običaje i kulturu.
bolji ti je sling za vece klince.
Ja sam ludo i nepopravljivo zaljubljena u poucheve![]()
![]()
![]()
Eto, imam i MT i sling ali od poucheva se ne razdvajamo. Uspavljivanje, nosanje na brzaka, šetnja - sve se može sa pouchem
Ali svatko će ti reći drugačije i u principu trebaš isprobati sve nosiljke da bi znala koja bi vama "legla"![]()
Majuška
Meni leže sve![]()
No zadnje koristimo rockin baby slings puch i prezadovoljna sam![]()
Evo odličan video:kako sašiti pouch.
www.slinglings.com
prekrasni, jeftini
trenutno akcija buy 2 get the third one free
ne, ti ne smijes!Majuška prvotno napisa
![]()
:smajlickojiplaceodsmijeha:mamabanana prvotno napisa
Đizs, koju reputaciju već imam![]()
![]()
![]()
Ok, moram stat na loptu, priznajem![]()
stigao mi pouch (xl i xxl) i sad sam Sad ili su mi preveliki (sto mi malo Confused ) ili sam ja toliko ultra smotana pa neznam...
stavim ga i super to pod guzom ali u leđima se moze jako nagnuti unatrag...
jel to tako mora biti?
od koje "dobi" ste nosile bebača u pouchu? na što treba paziti? nekako mi je to nezgrapno s tim širokim povijanjem... (ono, ukrštanje nogica...)
maya, može od rođenja, u polozaju koljevkeMaya_78 prvotno napisa
Možeš si malo pogledati i na www.hotslings.com