http://public.fotki.com/Lutonjica/zara__co/
još čekamo dozvolu buckića da stavimo i njihove fotke![]()
http://public.fotki.com/Lutonjica/zara__co/
još čekamo dozvolu buckića da stavimo i njihove fotke![]()
ma preslatka je i točka!
ne pada jabuka daleko od stabla...
a u marami - hi hi hi
od
![]()
Prekrasne ste obje, dobro i tata je zgodan, na Zari se točno kuži koliko je sretna i vesela djevojčica.
Ajme preslatka je!!! I novi friz mi je supač! Ma cijela obitelj je supač![]()
Slaaaaaaaaaaaaaaaatko
ja bi najrađe prokomentirala svaku sliku posebno, toliko su mi lijepe, odnosno glavna glumica/pozerica.
ma mislim što novo da ti kažem kad znaš koliko se uvijek dovim vašoj maloj šmizli...te prekrasne loknice (koje si pošišala), te mali nježni prsti, te ovo te ono......
a onda još i trampolin....mislim, koji se ono doktor usudio reći da nemože biti sportašica......
a onda ne mogu ne prokomentirati hrabrost TM-a kad je primio dvoje hahara za ruke i uputio se u krk grad.......ti i ja ostale u nevjerici, buckići se čede, čemu se nas dvije čudimo, jer njihov anđelak još nije postao mamino dvogodišnje čudo(vište).
zari![]()
bickići, ajmo dajte dopuštenje da možemo i vašu slatkicu obasipati ljubavnim izjavama
medena, medena devojcica!
a ni mama i tata nisu za baciti![]()
zara je predivna s loknama i bez njih. friz je totalni mrak i stoji joj geeeeeeeenijalno.
fran je premedeni dečko i djeluje strašno umiljato![]()
već sada obara pogledam.
hoćemo buckiće!!!
zarica - zmajica, mala, medena, a i fran mi je genijalna faca, izgleda mi ko mali, veliki dobričak
![]()
znate da ste svi lijepi,
ali lut, ona fotka sa klincima i TM, nešto preposebno i preprekrasno![]()
Prelijepa je!
A najbolja mi je poza spavanja u marami![]()
mali
gledam ja onu sliku di je zara u marami, dođe moj mali i veli: mama,a kaj se dogodilo toj jadnoj curici?!? :shock:
![]()
preslatka mala mišica s prekrasnim okama!![]()
predivne fotke, mrak frizurica - ma znaš da je zara totalna vidova /i moja/ simpatija; kad pričamo i ja mu nabrojim 5 curica, on uvijek odabere zaru za svoju curu, princezu, prijateljicu, ženu....
a fotka vekija i klinaca je![]()
Predivna je.
Moj glas svakako odlazi za fotki na kojoj Zara spava u marami!
Svi ste prekrasni, fotke su prekrasne, Zarina frizura je mrak... :D
A mrak mi je i ime Tita!
Mislim da ne trebam ponavljati kako mi je Zara zakon (dobro nisu ni mama i tata za baciti) ali nakon one fotke u marami sam se nasmijala do suza MM nije pola minute shvatio kaj radi![]()
![]()
Ma, Zara je prekrasna!Ono spavanje u marami...
![]()
Stari friz je isto bio prekrasan, a novi mi poprilično liči na mamin![]()
Je li ju to macek ošišala?
Onda ću se ja doskitati do nje da i mene pošiša...
Slike su jako lijepe, sve, ali "ovako trogodisnjakinja spava u marami" je zakooon!
Prekrasne slike. A frizura je mrak (tak bi ja trebla ošišati svoju Rahelu)
Nova frizurica mi se jako sviđa, super joj stoji. Jako mi je slatka princeza, fotogenična je i prekrasna.
slike su super, a frizura genijalna. ah ta macek.
nego, nismo slicne samo po siskama, nego je i ivar slagao figurice ovako (opsesivno)
frizura je prekrasna, a spavanje u marami za krepat od smijeha.
lijepe li dječice, lijepih li roditelja!![]()
Fotke su fantastične!!! Žao mi je Zarčinih loknica, ali i ova frizura mi je fantastična i super joj stoji!!! I odvalila sam na krepalina fotku u marami!![]()
A ozbiljnom preslatkom Franu![]()
Medeni ste kolektivno!![]()
a friz je mraaaaaaaaaaak!
Ne mogu vjerovat - ovo spavanje u marami - zakon 8)
Bas slatko!
Inace, jako lijepa curica!
Koji zakon friz![]()
Malo smo ljubomorni na one fotke sa Franom, tweety će nam to morati objasniti.
slikice su prekrasne, svi ste preslatki, maramu i spavanje ne moram ti spominjati![]()
a buckići su na moru tak da ili ćemo se načekati dozole ili ćeš ih staviti bez pitanja![]()
ahaaaaaaaa! sad ću ih sms-nut pa ćemo vidjeti što kažu!a buckići su na moru
ajde sad mi je lakše (ponekad se malo zabrinem baš zbog te opsesivnosti... prva rečenica svako jutro je "mama ajmo slagati igračke!!!!")nego je i ivar slagao figurice ovako (opsesivno )
u što se to razvilo? malog sakupljača?
da, naravnoStari friz je isto bio prekrasan, a novi mi poprilično liči na mamin. Je li ju to macek ošišala?![]()
i mene i nju!
Divne li dječice, baš su mi slatki, a Zara je doslovce prekrasna na zadnjoj![]()
Spavanje u marami![]()
Predivna curica (a i mama je komad :shock: )![]()
ma ona je jednostavno jedno prekrasno stvorenje!
toliko zraci pozitivnom energijom da je to nevjerovatno.
A friz joj je super. I sad je ista mama, nisi ti nju dzaba dala sisati![]()
A i Fran je pravi medenjak! Kako su mi samo slatki.
Genijalne su fotke! Zarina zurka je super, predobro joj stoji, a Fran je slatki na kvadrat.
Ma, oboje su![]()
zara je prekrasna!i ja cu se pridruziti vecini i reci da mi je apsolutni favorit 'trogodisnjakinja u marami' - genijalna fotka. ne mogu vjerovati da ju jos uvijek nosis u marami, pa jel ti ne odvali ledja?
uopće mi ne odvali leđa...
istina da je teže nego kad je bila mala, ali svejedno je mogu nositi sat - dva.
btw, zara ima 12 kila, možda je i to važna napomena![]()
potpisujemNitica prvotno napisa
![]()
u sto se razvilo?Lutonjica prvotno napisa
jos u nikakvu dijagnozu![]()
isto je radila moja necakinja i isto radi kcer od moje najbolje frendice (4G). i isto sam se s vremena na vrijeme malo brinula, ali ne vise. iako, jedna opsesija zamijeni drugu, pa onda ne slaze aute od branika do branika i zivotinje od guzice do njuske, nego npr crta filigranski cijeli papir sa nekim simbolima, ali - ne brines vise![]()
a od slika meni su najdraze one u krupnom planu. pogotovo sa siskama.
Zara je prepreprekrasna i jaaaako mi se sviđa frizura.
Najbolja mi je slikica gdje spava u marami...
Moram i prokomentirati onog frajera Frana koji će izgleda slamati srca samo tako...
F ima 12,5 pa je tezakkkkkkkLutonjica prvotno napisa
Prekrasna!
Bila je i ostala posebno lijepa curica, sa svim frizurama.
Baš nekako dobro zrači...Ako će se ikad paliti na 3 godine mlađe frajere, imam jednog za nju.![]()
ako je na mamu, i na mlađe će![]()
Slatka, baš je izrazito lijepa. Al famozni su mi i tvoji naslovi. Da Ministarstvo smiješnog hoda.... Otkad nisam vidjela taj skeč...![]()
Zara je mala ljepotica sa mrak frizurom![]()