Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Dojenje i mamine kile

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Dojenje i mamine kile

Vec duze vrijeme nerado stajem pred ogledalo, no nije mi cak toliko niti do izgleda koliko do toga se dovedem u fit stanje jer se osjecam tromo i patkasto. Kako da uz dojenje skidam kile, tj moje konkretno pitanje je koja i kakva dijeta nece smanjiti produkciju mlijeka. Kakva su vasa iskustva i saznanja? Ja sam, na zalost, otkad dojim bebicu takvog apetita da konstantno nesto zvakuljam, kuham, zvakuljam.... Voljela bih se vratiti na tezinu prije trudnoce, a ako ovako nastavim stici cu na tezinu koju sam imala na porodu.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Re: Dojenje i mamine kile

Pa prestani žvakuljat
    Ne treba ti drastična dijeta, a nije ni preporučljiva, smanji obroke na polovicu i izbaci slatko i masno.
    A ako ćeš i dalje žvakuljat, onda se nemoj žalit

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Istina, samo ce te spasiti reguliranje prehrane, stavi si neke realne ciljeve za pocetak, ne mijesaj razlicitu hranu. Doduse ja sam se za vrijeme dojenja udebljala, pocela sam skidati kile kad sam prestala dojiti. Recimo sada mi jako pase da ktuh jedem recimo s namazom ali kao poseban obrok, da rucak nije veliki i naravno bez kruha. Jednom tjedno si priustim nesto slatko, jer nemogu zivijeti bez secera. Stvar je u tome da se jede pozitivne kalorije..malo pretrazi internet.

http://www.vanis.hr/dr-tanja-skoro/ZastoSeDebljamo.htm
    http://www.vanis.hr/dr-tanja-skoro/GlikemijskiIndex.htm
    http://www.vanis.hr/dr-tanja-skoro/

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ne znam koliko ti je stara beba, ali dojenje ti je super skidač kila. Ja sam se iz bolnice vratila sa 11 viška i prva dva mjeseca ni grama dole i isto sam imala ogroman apetit. Ali kad se uspostavilo normalno dojenje i beba dobro 'cugala' kile su se samo topile. Sa bebinih 6 mjeseci bila sam na staroj kilaži. I mislim da je samo dojenje pomoglo, nikakvu dijetu ili ne znam što nisam držala.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Lindsay, nismo sve tvoje srece.
    ninoslava, sto god da poduzmes, nemoj mrsaviti vise od 2 kg mjesecno, topljenjem masti stetne tvari iz njih ulaze u tjelesne tekucine, a time i u mlijeko.

Meni je pomoglo to sto sam umjesto bijelog pocela jesti integralni kruh (onaj kockasti, pakirani) i povremeno vjezbati. Nisam izgubila kile, ali ih vise ne dobijam, a oblik tijela mi je bolji (iako dosta drugaciji nego prije trudnoca).

Leptiric

Početno produzeno dojenje

Cure znam da vas kile muce,ja sam vam dobila 18 kila u trudnoci i sva sam popucala jer sam sitna a beba je bila velika 53 cm.Bojala sam se kako cu izgledati nakon trudnoce ali necete vjerovati kile su samo isle dolje a ja jedem ko luda-pogotovo slatko mljac
    Mala ima sada 4 mj. a ja vec stanem u svoj stari broj i namjeravam je dojiti dugo.
    Znam da vam je tesko jer sam ja uvijek prije patila i isla na drasticne dijete.Moj vam je savijet da ne jedete poslije 19 h i pijte puno vode.
    SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Leptiric.. kako izgleda trbuh popucali kad se sve vrati na mjesto? Jesu jako izrazene te strije? One crvene ili one bijele se jace vide kad se sve skupi?

Leptiric

Početno

Anita-AZ vec je 5.mj.prosao otkada sam rodila i strije su se dosta stisnule i potamnile od sunca tako da nije sada pre strasno.Moje su ti bile crveno-ljubicaste i sada su smede od sunca.Nadam se da ce jos vise potamniti.Jedini spas mi je sunce ali nesmijes pretjerivati.

Leptiric

Početno dojenje i mamina kile

Anita-AZ vec je 5.mj.prosao otkada sam rodila i strije su se dosta stisnule i potamnile od sunca tako da nije sada pre strasno.Moje su ti bile crveno-ljubicaste i sada su smede od sunca.Nadam se da ce jos vise potamniti.Jedini spas mi je sunce ali nesmijes pretjerivati.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moje strije su samo nisko na trbuhu i sada kada sam se malo posunčala ne vide se baš nešto jako.
    A kaj se kila tiče. Ja sam dojila, nisam pazila na hranu a kile su samo išle dole. Ma fenomenalno. U 9 mjeseci sam skinula nekih 20-ak kg.
    A sada stoji, tu i tamo kila gore, pa kila dole, ali pošto na poslu uglavnom sjedim, ne šetam puno kao prije, ništa se ne dešava s kilama . A ja bih još koju dole...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •