Citiraj AnitaK prvotno napisa
Do sada sam odradila dvije stimulacije na VV, nadala sam se da mi ostaje treće - sreća. Ali po ovom što si mi i ti napisala, ja nemam pravo na treću iako se ovo što su mi vratili nije odnosilo na Gonale što HZZO pokriva u tri pokušaja, već na nešto sasvin drugo što u bilo kojoj situaciji imam pravo zražiti da mi HZZO vrati jer se nalazi na listi.
Anita, mislim da ti je najbolje napisati dopis i sve lijepo razjasniti kad opet budeš tražila pare od HZZO-a. Ja sam im uz dopis preko cijelog A4 čak i iskopirala upute za MPO jer me žena tamo pitala jesam li to bila jedan dan na stimuliranom IVF-u, na što sam ja doslovno poludila. Pa zna li koliko traje njen ciklus, valjda nije jedan dan!? Svakako, sve je dobro završilo, dobili smo pare i opet ću tražiti. Za sve! Ne toliko radi para nego radi principa, jer i MM i meni se svaki mjesec odbije jako lijepa svota za zdravstveno osiguranje koje sad ustvari koristimo prvi put, a do sada nisam niti račune od npr. privatnog zubara predavala ni za povrat poreza. Ali sad sam baš ljuta!
Zato, ni na HZZO-u nema odustajanja, a mi smo tu jake!