i kakva je bila?
kod nas ovako:
- bolesna svaka tri tjedna, uvijek smo se trudili da barem jos koji dan ostane kuci na oporavku (a to nas je iscrpilo jer je stalno netko bio na bolovanju ili se trosio go), srecom bez vecih komplikacija, popila je previse antibiotika (ukupno 3), dobila i prebolila vodene kozice
- tete - ima ih 4 (3 u skupini i 1 za ritmiku) - obozava 2, prema 1 je neutralana, 1 ne voli
- ljubav - opako se zaljubila (pitala je jucer kad ona moze postati mama - ja nevoljna za duge rasprave kazem - kad pronadjes muskarca s kojim zelis imati dijete - ona ko iz topa - ja ga vec imam...i onda je opet isla diskusija), mali je presladak, stekli smo nove obiteljske prijatelje
- prijateljstva - ima svoju ekipu u vrticu, ima dva drustva - pretezno cure i zenske stvari i pretezno decki i nindje kornjace
- soc. ucenja - ona je njih naucila da i cure mogu biti nindje i ratnice, oni su nju naucili da se najljepse nosi roza boja i suknjice i da je zenski imperativ duga kosa, naucila je da saceka u redu i sl. stvari
- prehrana - shvatila je da joj mama kuha najbolje, iza vrtica obavezno pojede jednu marendu i dva kompletna obroka (nije ni cudo da je dobila 2 kg i narasla punih 6 cm)
- razvila je interes za ples i muziku, pocela se igrati sama (igre pretvaranja-preslatko mi je samo sjediti i promatrati)
sjetit cu se ja jos toga![]()