Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: A što ako...?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno A što ako...?

Imamo Fiat punta stariji model iz 1999g i dvoje djece- 2god i 1mj, s tim da kad se prikopčaju obje sjedalice ja skoro pa ne stanem pokraj njih-jako jedva(nisam debela),a beba bi stalno sisala-jednostavno moram biti neprestano pokraj nje.Sada kada sam pročitala da ova opcija -sjedalica naprijed(za starije dijete)- ne dolazi u obzir, ne znam što da napravim.Da pojasnim- idemo na more- u Vodice- najmanje 5-6h vožnje.Ima tko neku ideju ili iskustvo?

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ti nikako ne bi preporucila da dojis u voznji- ako sam dobro shvatila to namjeravas.
    pri bilo kakvom naglijem kocenju, da ne spominjem nista gore, mozes 'poklopiti' bebu svom svojom tezinom :/

jedino sto ti mogu preporuciti je cesto stajanje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mogu ja bebača dojiti i bez da ga vadim iz sjedalice- samo se nagnem, jedino je problem taj nesretni prostor! da stajemo svaki put kada bi on
    htio sisati, ne bi baš daleko stigli! No, vjerujem i nadam se da će vožnja na njega djelovati omamljujuce pa će više spavati.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

o tom i pricam- nisam mislila da vadis bebaca iz sjedalice- nagnes se nad sjedalicu i tako ga dojis?
    to je jako opasno i na to sam mislila pod ovim 'poklapanjem' tezinom svog tijela

i ja se nadam da ce bebac pajkiti u autu,a za dojenje ipak koristite pauze i odmorista.
    i- sretan put!

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ines je sve super napisala. ti sjedi naprijed a po potrebi stanite na sigurnom mjestu i podoji bebu.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Ines prvotno napisa
    pri bilo kakvom naglijem kocenju, da ne spominjem nista gore, mozes 'poklopiti' bebu svom svojom tezinom :/
    ja ću spomenuti i gore, sorry
    pri sudaru od svega 25 km/h svi objekti u autu 'postaju teži' za oko 20 puta.
    ti neka imaš 50kg i to pomnoži sa 20 dobit ćeš brojku 1000 i sa njom ćeš (uvjetno rečeno da sad ne počnem sa pravim fizikalnim terminima) stisnuti bebicu ili starije dijete ili supruga.

dok se vozimo SVI moramo biti vezani, u suprotnom riskiramo.

znam da je zeznuto kad se putovanje od nekoliko sati pretvara u putovanje od jednog dana. probajte birati zanimljiviji put, možda ne autocesta, pa ćete moći nešto i razgledati. ili iskombinirati dionice (možda izbjegnete i gužvu).
    tako vam česte pauze možda neće toliko teško pasti, a jedan dio puta će bebica, valjda, i prespavati

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi smo na putu cesto stajali "popiti kavu". Stanka od pola sata u nekom kaficu bebi cesto jako puno znaci i cak u slucaju da ne spava bit ces mirna barem sljedecih 45 minuta, a i najcesce ima i neka zabava (tobogan, ljuljacka) za starije dijete. Produzuje put, ali su svi zadovoljni.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi radimo tako da krecemo u vrijeme kad tonka treba spavati - to znaci u podne, pa imamo bar 2 sata mira.

s obzirom da je vas put do mora duzi, mozda biste mogli krenuti navecer, ili negdje tijekom noci?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj a zakaj prvotno napisa
    mi radimo tako da krecemo u vrijeme kad tonka treba spavati - to znaci u podne, pa imamo bar 2 sata mira.

s obzirom da je vas put do mora duzi, mozda biste mogli krenuti navecer, ili negdje tijekom noci?
    Mislim da je to najpametnija ideja...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj spooky prvotno napisa
    Citiraj a zakaj prvotno napisa

Mislim da je to najpametnija ideja...
    8)

sve drugo je u našem slučaju ravno katastrofi!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Eto... i mi smo uvijek kretali noću. Oko 2-3. Klinci odspavaju svoje (obično zaspu već nakon petnaestak minuta), a kad se probude - već smo gotovo na cilju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •