-
Ne razumjem zašto mislite da se treba boriti za prirodan porod? Mene su čak pitali imam li plan poroda. Možda sam ja jednostavno imala sreća, ali čim sam spomenula porod u vodi sestre kao da su bile oduševljene. Od nikoga nisam osjetila nikakvo neprijateljstvo ni podcjenjivanje. MM je bio sa mnom cijelo vrijeme. Nitko nije ni spominjao drip, epi i sl. stvari. Primalje su bile odlične a doktora nisam ni doživjela. Došao je na sam izgon i napomenuo primalji da mi očuva međicu. Imam samo pozitivna iskustva iz rađaone a i sa 5. kata. Gore su sestre bile prijeteljski nastrojene sva tri dana. Doktori su na vizitama bili brzi i neprimjetni... Ma uglavnom sve najbolje o osoblju. Što se tiče posjeta ja se potpuno slažem s tim režimom. "x na dan ti moće doći po jedna osoba. Zamisli da ti svaki dan dolazi 5 ljudi. Vas ste 3 žene u sobi i troje dijece. Na što bi to ličilo. Pa onda još da dolaze kad nije vrijeme za posjete... Žene tamo leže u mrežastim jednokratnim gaćama s krvavim ulošcima, jedva sjede od šavova, doje dijete, idu se istuširati, spavaćice s otvorima do pupka... i onda naleti nečija mama, tata, susjeda, sestra i šogor. Meni ne bi bilo ugodno.
Malo sam razočarana izgledom samog rodilišta. Rađaona je ok, sve preuređeno i novo, ali 5. kat nije dobar ni za starački dom a kamo li za rodilje i djecu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma