-
ja mislim da se u rijeci ne trude dovoljno oko dojenja, već sam pisala o savjetu jedne sestre mojoj prijeteljici "ma ne morate mu davati sisati svakih pola sata kako bi on htio, razmazit ćete ga pa će tražiti non stop. dovoljno je svaka 2-3 sata" :shock:
martin se nagutao plodne vode pa se zakašljavao na što sam se trenutno oduzimala. prvo sam veče tako zvala sestru oko 23,00 da jako kašlje. odnijela ga je i donijela tek oko 5,00 rekavši da je to bilo da se ja odmorim. Taj odmor mi je doista trebao nakon 40 sati nespavanja da bi se mogla nastaviti brinuti o djetetu. Tu noć su mu dali dozu nečega, no to me nije zasmetalo, a nipošto pokolebalo da do danas isključivo dojimo.
sljedeći dan su ga ujutro odveli na kontrolu sluha. ja sam ga čekala ispred vrata i nakon 1,5 h uplašena pozvonila. kad sam pitala kad će mi ga donijeti mlada arogantna sestra je rekla "i vi ste zato zvonili! kad i ostale bebe". nisam se usprotivila, a oni ne čitaju misli. upravo kako je Inesica napisala - što želiš moraš tražiti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma