-
Kad sam ja bila u Rijeci proslo ljeto, imala sam nakon prvog dobrog iskustva malo veca ocekivanja, ali i meni se cini da umjesto da se poboljsavaju da se s vremenom kvare. Npr. sestre na odjelu babinjaca su se poprilicno ljutile ak si sama htjela presvuc bebu (one ih presvlace samo par puta dnevno, a bilo je beba koje su kakale nakon svakog obroka sto znaci da se ocekivalo da budu i po nekoliko sati pokakane do grla!).
Kad me glavna sestra za dojenje pitala do kad sam dojila starije dijete, a ja odgovorila "Pa zapravo jos nisam prestala!" njena reakcija je bila "Pa dobro zeno, kad mislite?" (ocito ju produzeno dojenje bas i ne impresionira!)
Grga je zbog sumnje na probleme sa srcem zavrsio na odjelu intenzivne njege, i iako sam ja bila u super stanju nakon poroda i spremna dolaziti k njemu kad god zatreba, svejedno su posjete ogranicavali na svakih 3 h i to po 15ak minuta, a kako meni mlijeko nije krenulo odmah NARAVNO da su ga jos futrali s dohranom. Da ne spominjem da je na odjelu intenzivne samo obicna stolica za dojenje, meni koja nisam imala niti jednog sava nije bilo udobno, ne mogu niti zamisliti kak su se snalazile zene koje su prosle puno tezi i bolniji porod od mene.
Sve u svemu, cure koje se spremate u Rijeku, vjerojatno je bolja od vecine ostalih rodilista, ali i tamo sve ovisi o osoblju, na koga naletite. Ak su dobre volje dat ce vam sve sto trazite, ak oglusit ce se na sve zahtjeve koji su im prekomplicirani
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma