thanks Felix, Marta, dobar savjet zlata vrijedi! MM i ja još uvijek brijemo na Ri, on čak više nego ja, jer je uvjeren da će mi na stolčeku biti lakše. Mene samo pucaju nedoumice jer otprilike ne znam ni kak trud izgleda, a kamo li u kojem ću stanju biti kad to krene. Zato smo mislili rentat ranije neku sobu i udri šetnje po Opatiji, luda romantika, pa kad krene ludnica, da smo blizu bolnice. To mi je nekak draže nego uskakat u auto s trudovima (iako se divim tvojoj hrabrosti prek 2 granice!! - svaka čast). Ja uvijek nađem nekaj oko čega ću biti zabrinuta... :/

A je l zna netko ako se beba rodi u Ri, da li onda cijeli život mora tam podizati rodni list ili se to može srediti pa da sedokumenti mogu dizati u Zg? Npr. moja frendica je rođena u ST '73. i danas ak joj treba rodni list mora to tam rješavati. Ne znam da l su se matični uredi uspjeli osuvremeniti u tih 30-tak godina... Iako, nije da će to imati neki utjecaj na odabir mjesta rađanja... volimo Ri, pa ćemo s guštom ići tamo i za 1 dokumentić!