Ja imam jedno pitanjce...a možda njih parvezano za Rijeku, pa pomozite ako znate!! Naime načula sam da se porod u vodi tamo dodatno plaća, kao i smještaj u apartman (u bolnici) pa me zanima da li je to stvarno tako i koliko to sve dođe da se pripremimo. Drugo pitanjce se odnosi na samo vrijeme kretanja tamo. MM bi krenuo naravno dan ranije (kao znat ću ja unaprijed kada će me trudovi hvatat), pa našao smještaj pa onda u bolnicu...mi smo iz ZG-a pa me zanimaju iskustva što se tiče smještaja mužeka - apartman, hotel... A što se tiče iskustava čula sam i pročitala samo najbolje o Rijeci
ja sam naime medicinske struke i želim tamo upravo zato što znam kako je po drugim zagrebačkim rodilištima. Neću pljuvati po kolegama ali nekada stvarno kao da rade sa kravama, a ne budućim majkama i bebama. Eto...zahvalna sam za svaku informaciju. Pozdrav svim mamicama!!
![]()
![]()

vezano za Rijeku, pa pomozite ako znate!! Naime načula sam da se porod u vodi tamo dodatno plaća, kao i smještaj u apartman (u bolnici) pa me zanima da li je to stvarno tako i koliko to sve dođe da se pripremimo. Drugo pitanjce se odnosi na samo vrijeme kretanja tamo. MM bi krenuo naravno dan ranije (kao znat ću ja unaprijed kada će me trudovi hvatat), pa našao smještaj pa onda u bolnicu...mi smo iz ZG-a pa me zanimaju iskustva što se tiče smještaja mužeka - apartman, hotel... A što se tiče iskustava čula sam i pročitala samo najbolje o Rijeci