-
Ja - nikad više u Rijeku ili općenito u bilo koje HR rodilište!! Prvu sam trudnoću i porod živjela vani - kakav tretman sam imala - kao kraljica!!! Doslovce je moja želja bila njihova zapovijed!! Rodila sam kako sam htjela (elektivni carski) , kad sam htjela (datum znala 4 mjeseca unaprijed) , MM je mogao ostati spavati samnom (u apartmanu je bio dodatni krevet), sestre su me svakih pol sata pitale ako hoću čaj, kavu, toplo mlijeko, imala 3 vrste menija za doručak, ručak i večeru, u apartmanu privatni telefon, frižider, posebna kupaona za goste, ona za mene sa masažnom kadom, dnevni boravak, satelitska TV...
Nitko me nije silio da dojim (ili ne dojim), niti jedan krivi pogled zbog ijedne moje odluke...Doktor dolazio do mene svaki dan 2 puta, isto tako i anesteziolog, zvao isto toliko sestre na telefon da se raspita za mene i da pita da li mi nešto treba... Nema 'skidaj gaće' pri jutarnjoj viziti
. Tj, nema gin pregleda uopće kroz cijelu trudnoću niti do 6-og tj nakon poroda. Nema brijanja, klistira... Porod u Rijeci - šok od kojeg se još nisam oporavila (ni sada nakon 4 godine), još uvijek je u meni bijes, revolt, nevjerica. Odnos prema meni - katastrofa. Samim time što su vidjeli da znam što hoću i da ne mogu samnom kako hoće pa su bili još prepotentniji
Moram pohvaliti babice na porodu, ali sve ostalo je živa jeza, od odnosa pacijent-doktor, sobe, kupaona do hrane. Ako se ikad odlučim na treće, idem roditi u inozemstvo. U naše rodilište ne bi više kročila nogom osim da mi život ovisi o koncu i da nisam ničeg svjesna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma