-
iridana, puno se toga promijenilo u 4 godine. Nije baš tako jezivo, ali nije ni bajno kao u inozemstvu (pitanje da li će ikada biti). Meni je uz malo borbe porod ispao super, u vodi uz genijalnu babicu, vizite isto 2x dnevno bez skidanja gaćica, pitaju te da li hoćeš brijanje i klistir, da li hoćeš epiduralnu, sestre ti pomažu da uhodaš dojenje, beba je s tobom ako to želiš, ako se želiš odmoriti ti ju odnesu (iako to rijetko tko traži, sve smo stavile bebe sebi u krevet), sve je uglavnom ok, jedino je hrana zaista loša, ali mislim da im HZZO daje oko 13 kuna po osobi za sva tri obroka dnevno, tako da im se ne može zamjeriti.
mommy3 ja sam došla par dana prije termina, ali jedan dr mi je rekao da Zagrepčanke sve dolaze kad ih uhvati i da su sve stigle na vrijeme. Prisustvo muža je i dalje 300 kn, za apartman se nisam raspitivala. Doktori su zbilja različiti, od divnih do katastrofalnih. I nemoj zaboraviti nalaze, za kadu ti treba bris cerviksa, bris na klamidiju, TPHA, HIV 1, HIV 2, HEPATITIS A i B. S tim nalazima trebaš doći na pregled par tjedana prije termina.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma