-
upravo smo prvi put napravili tikvice, patliđane i papriku prema davorovm receptu.
fiiiino! napravila sam premalo, za večeru radimo opet...
-
Ja sam jednom smislila nešto slično, samo patlidžan izrežem na kockice i, za svaki slučaj, pečem na komadu pek-papira. Isto ga uvaljam u svakakve začine (i rajčicu) i poslužujem s tjesteninom ili palentom. Je li još tko ovo probao s paštetom od slanutka -- oko 250 g kuhanog slanutka, 1 kiselo vrhnje, malo soli i svježeg peršina? Jako
-
Radila sam jučer prvi put s patliđanom, tikvicom (malo debljom, ova je bila na putu da postane buča) i paprikama.
Dakle narezano, posložena, pećnica na 200 i nakon pola sata - 45 minuta je sve i dalje ostalo blijedo. :/
Onda sam bacila na gril tavu, da barem dobije smeđe prugice, prebacila u zdjelu i začinila.
Bilo je fino. Radit ću opet.
-
Jel itko radio bez tog soja umaka
-
Ja radila bez soja umaka. Ispekla samo tikvice. Kad su se ispekle prelila sa točom, maslinovo ulje, češnjak, sol, peršin, svašta nešto natrpala unutra. Pojelo se dok si rekao keks.
-
i ja probala danas, odlično je ovo pečenje u pećnici
moja je isto bila mediteranska verzija sa češnjakom i mediteranskim začinima, stvarno jako jednostavno i ukusno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma