Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: PROPUŠTAJ NAM AIO,UPOMOĆ

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno PROPUŠTAJ NAM AIO,UPOMOĆ

Molim vas za pomoć,kupila sam Bumkinsove i Baby loveove AIO pelenice,i unatoč dodatnom ulošku,ili tetra peleni,nakon dva sata sve mu je mokro.Bumkinsove su oprane 3puta,a Babyloveove 1.Zanim me da li će se moć upijanja povećati tokom više pranja ili što da radim?Jako sam zapela za njih,ali nemamo toliko odjeće i bodića za presvlačenje 6-7 puta dnevno Dajte nem neki prijedlog hitno,potrošili smo puno love,a nebi se htjeli vračati na jednokratne!

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nadam se da ih nisi oprala s omekšivačem, on navodno smanji moć upijanja.. A ako nisi - nemam pametniji savjet od - mjenjaj češće
    Ne znam koliko tui je stara beba, možda je sad u fazi kad puno piški?! Ljeto, puno pije pa puno piša...? Nemam pojma, nagađam, ali eto možeš ih češće mjenjati

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni Babylove isto puštaju i nakon punjo manje vremena, pogotovo ako je Max duže na trbuhu. Njih koristim samo za doma kad ga ionako presvlačim svakih sat vremena i tak sam se navikla pa mi je ok. Imam dvije vrste, sa zašivenim kratkim i dugačkim uloškom unutra i ove s kratkim mi puno dulje drže. Kako su pelene koje mi imamo all size malo su mu oko nožica velike, pa nekad i tu sklizne. Razmišljala sam da ih posprejam s onim sprejom za impregnaciju, ali ne znam ni sama jel bi to bilo pametno. Inače su mi se zamjerile te pelene jer sam ih čekala 2 mjeseca, a to je bila prva moja narudžba. S bumkinsom nemam iskustva.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja imam 2 kom prastarih bumkinsica i ne puštaju nam
    možda im treba malo vremena da se uhodaju u posao
    stvarno ne znam što bih ti rekla

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

C., baš ti hvala, probat ću više paziti na to, vjerojatno je u tome stvar, kad je sa strane mokro, a ne da prođe uz nogice.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a ja skužila da vam propušta kroz onu svilu

malo o.t. ali upravo sam se presvukla jer se noa probudio i tražio sisu, ima sb pocket na sebi i držim ga ja u krilu kad osjetim da mi nešto mokro u gaćicama :shock: ni sama ne znam kako i kud je propišao pelenu i moju haljinu i dobro me natočio
    to mi se još nije desilo

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

u stvari, to uopće nije bilo off topic
    samo javljanje u živo

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kian je sada 8 i pol mjeseci.Poprilično pije i vodice ,a i na siki je još,ali svejedno!?Nisam ih oprala sa omekšivačem.Kada sam ih dobila,stavila sam ih preko noći u vodi i tek onda oprala u veš mašini na 60,sa malo dm-ovog tekućeg.No nama pelenice propuštaju ne samo kod nogica,što je očito moja pogreška u namještanju,već je cijela prednjica mokra,i to me muči.Kada mu još u pelenicu namjestim tetru,jedva mu navučem hlače i to broj veće :shock: .
    No,pošto mi je tajo ing.kemije,predložio mi je da ih probam impregnirati sa najobičnijom štirkom,tvorničkom,koja je totalno bezazlena,i sa njome se štirkaju i košulje,i ostale stvari,ali ona bi se nakon nekoliko pranja trebala isprati,pa se postupak ponavlja.Kaj vi mislite o tome?
    Joj,tak sam nesretna,ma j... lovu,bitnije mi je zdravlje moga djeteta!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Thora, prije nego sto nesto radis s pelenama, probaj se javiti proizvodjacima. Oni cesto znaju pomoci u rjesavanju problema, a par puta sam citala da su znali zamijeniti pelene koje nisu bile ok, a u slucaju kad greska ocito nije bila u korisniku.

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sve budemo probali,ajde preporučite koje zaštitne,ili ako znate da neko prodaje rabljene,pa da uzmem koje.Trnutno imam jedne Kamarisove,pa njih stavljam preko,i dalje isprobavam jednu po jednu pelenu i sve su propustile.Sutra šaljem mail BL-u!

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eto,javili iz Babylovea da mjenjam pelene svakih 30min,jer ne vide gdje bi drugdje bio problem
    Fakat neznam kaj da drugo napravim osim da stavljam dodatne uloške i cover,jedino tak funkcionira.PRIJEDLOZI?

Početno

svakih pola sata?
    :shock:

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

thra, ovo je mozda blesavo pitanje, al...

U koji polozaj stavljas penis kada prematas Kiama? Naime, nama bi pelene uvijek propustile ako je penis slucajno okrenut prema gore.

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

U principu ne obračam pažnju na položaj penisa,tako da je automatski prema dolje.Dnevno promjenimo oko 8 pelenica,ali moje najdraže se mrzi presvlačiti,pa sumnjam da ću ga mučiti svakih pola sata.Fakat sam razočarana,jer nam i puno duže traje promjena pelenica,sa obzirom da mu još moram staviti dodatni uložak ili dva,i cover.Fakat je jako nesretan čim skuži da se idemo prematati,a i ja skupa sa njim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •