Dosta je mala i sve je u okvirima, a ne vidi se. U čemo je problem. Probala sam više slika i ni jedna ne prolazi. Ustvari vide se onaj prekriženi kvadratić.
Dosta je mala i sve je u okvirima, a ne vidi se. U čemo je problem. Probala sam više slika i ni jedna ne prolazi. Ustvari vide se onaj prekriženi kvadratić.
i meni! može pomoć????
prije sam ih bez problema stavljala, da li sliku koju hoću staviti kao avtar mora biti dostupna i na internetu??
može mi netko tu pomoći??????????' :?
Ne mozemo ti nazalost pomoci jer imamo tehnickih problema s forumom. Dok se to ne rijesi, avatari se nece moci stavljati.
Ima kakvih novosti o rješavanju ovog problema sa slikama u avataru možda?
A baš bezveze. Ja sam htjela zamijenit sliku pasa sa slikom bebača kad se rodio i na kraju nemam ništa![]()
![]()
Ja sam si napravila preeeeeeeeeeekrasan novi avatar (stari mi je dojadio).
Sad nemam ništa.
Pomagajte!
Jel se avatar mora ponovno stavljati ili će se on pojaviti kad stvar profunkcionira?
I ja sam konačno uspjela smanjiti sliku na 2 KB ali ništa. Nije bed , valjda će skoro!!!!!
još ništa :čmrc:
pa šta je s tim avatarima? :?
kad ih sredimo prvo cemo na ovaj topik staviti obavijest, vazi?
važi![]()
Hoće li biti nešto?medusa prvotno napisa
Smrccccc, i ja bih sliku u avatar.Pokusavam i pokusavam povremeno al- ništa.Ipak s enadam da ce se jednom moći stavljati.Ucinite neeeesto...
![]()
![]()
dok čekamo...a kako uopće smanjiti sliku na 2KB? ja ju smanjila na čak 60 x 45 pixela, ali i dalje ima oko 30KB :?
miha, ako imas irfan wiew u njemu je jako lako
kad uradis resize i spremas izmjene imas opciju "save quality"
i onda ides na neki nizi postotak kvalitete...snimis i bude "lagana slika"
uh jesam krasno objasila![]()
nadam se da kuzis ...ako nemas irfan wiew...siugrno ima i u nekom drugom programu slicna opcija
možeš i u "ACD photo enhance", samo klikni na sliku desnim i sigurno će ti se pojaviti ta opcija, ako ne irfan view ti je free, te ga možeš skinuti sa neta i nije veliki.
mada ja prvo uzmem celu sliku i smanjim, potom u običnom paint-u isečem deo, i njega još smanjim tj. doteram.
al, svejedno šta ti sad vredi! :/
Možeš i u photoshopu, smanjiš sliku i odeš na "save for web" umijesto na "save as". TAmo možeš odabrati kvalitetu slike, ali i ona najveća kvaliteta dovoljno smanji kb.
Ja se prijavljujem za besplatno smanjivanje sličica![]()
... kad konačno proradi ...![]()
da li se uopce mogu stavljati slicice u avatar, moja je poprilicno smanjena ali ne znam sto trebam staviti pod onu donju opciju gdje me trazi URL.
Sto je URL ? Znala sam ,ali sve sam pozaboravljala :/
URL (Uniform Resource Locator) iliti adresa nekog web site-a na kojem se nalazi sličica.
Međutim, stavljanje avatara još ne radi...![]()
još ne mremo niš stavit?![]()
i ja bi stavila nešto,pa jedva čekam da ovo proradi....
i ja sam u redu za stavljanje avatara, ne radi jos![]()
snađite se kao ja![]()
aaaaaaaaaaaajmoooooooooooooooooo.......
dajte nekaj spopravite da si stavimo slicke...![]()
Joj ja se već mjesec dana mučim sa avatarom i sad se tek sjetila da pogledam ima li koji post na ovu temu.![]()
Buaaaaaaaaaa, oću sličicu, malu, malu, najmanju![]()
Ja sam napokon uspjela smanjiti sličicu, a ono- štani!
Sad ću bar vidjeti kad stavite obavijest da se može stavljati slikica...
Aaaa!
evo ni meni se ne vidi a sve je smanjeno kako treba
i ja bi slikicu stavila. zapravo -jesam al' se ne vidi. šmrc, šmrc...
Joj ja se nasmanjivala slicica i slicica a kad tek sad vidjeh ovu sagu![]()
I ja nam na listi cekanja.Pozdrav svima!!
8)Dodo prvotno napisa
reče Mirta sa dva lopoča u cvatuMirta30 prvotno napisa
![]()
duhovi prošlosti, a ja bi tako rado mjenjalajosie prvotno napisa
![]()
jel to mene oči varaju ili je moguće staviti sličicu, vidim da ih je sve više i više?
hvala!
I evo me sad u ovaj kasni sat, čeka me pranje poda, pranje kose i još štošta a ja se grčim i mučim da smanjim sličicu i ne ideeeeeeeeeeeee...![]()
Frustrirana sam.
znam da ti avatari ne rade i blabla, ali - kako se uopće smanji slika?
kako dobiti da bude 2kb?? totalno se borim s tim...
downlodiraj irfanview, besplatan je!Sun prvotno napisa
www.irfanview.com
ja bi malu pomoć ako može:
slikicu sam smanjila sve po propisima ali mi javlja da nije .jpg i ostalo,a na kraju adrese linka lijepo piše.jpg
možda će sad netko umrijet od smijeha,ali ja ne kužim u čemu je fora.
help...
Ako neko nije uspio evo besplatnog i jednostavnog programcica:
http://www.softplatz.com/Soft/Graphi...ools/10138.exe
Ela, i ti si stavio, baš su ti dječica slatka! Pusica Eli i Roku![]()