-
ina
ina draga, nema veze kaj ti je bata tada bila negativna....i meni je bila, menga došla točno na vrijeme, ali mi nikad, ni prije a ni poslije tog slučaja grčevitih bolova, se to nije ponovilo....ja sam prije tog tzv.spontanog prošla 6.ET i i nikada me nije boljelo...i inače nemam bolne menge, možda drugi dan osjetim da baš nisam u naponu snage, ali taj put je zbilja bilo nešto vanserijski, pa sam stoga i zvala doktora ( btw, zvala sam ga za vrijeme tih grčeva, tulila mu na telefon, Božeee šta jadan nije sve doživio
) i tada mi je odmah rekao da je to vjer.spontani i ako bih dobila temp.preko 38 da svakako odem u Zajčevu jer će vjer.biti potrebna kiretaža....to se nije dogodilo.....
otada godina dana točno nisam bila na gin.stolu, čak niti na običnom pregledu, odustala skroz od ivf, a kad sam otišla privat doktorici Grujić-Koračin samo na papu, rekla mi da imam polip na endometriju i da ga trebam što prije odstraniti ( i jesam nakon 1,5 u Vinogradskoj - nakon operacije rekoše mi da je moja "mala" sjajna i da bu sve vredu, da bum trudna za max 6 mjeseci, da je sve čisto ko' suza.... otada je pak, prošlo 1,5godinica
)
curke hvala na brzinskim reakcijama, hvala kaj ste tu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma