znam za to, ali ne prakticiram jer me strah da ne naletim na nekog luđaka koji bu me još zašoral kaj mu diram auto.
iako, bilo bi mi drago da meni netko digne brisače ukoliko sam se loše sparkala. ne bi to shvatila kao nešto loše već kao upozorenje u smislu "daj razmisli malo". jer moram biti iskrena, koliko god sad pazim na takve stvari, bilo je slučajeva u prošlosti kad baš i nisam ne zato kaj sam bila bahata i nemarna, nego mi to uopće nije padalo na pamet. nisam sama bila mama, pa nisam ni razmišljala o kolicima, nisam poznavala niti jednog invalida, pa mi nije palo na pamet da oni tu možda ne mogu proći, javno osvješćivanje ljudi nije postojalo(ili nije bilo ovako intenzivno)...po principu "ne znaš/ne razmišljaš dok se ne desi tebi/ne upoznaš nekog takvog".
ali sad stvarno pazim na takve stvari, štoviše stalno kvocam ljudima oko sebe da paze kak se parkiraju.
sviđa mi se ova ideja sa leima i naljepnicama! trebalo bi napraviti neke žešće akcije po gradu,a ove konstantne prekršitelje malo oštrije kazniti!