DAvore, ako zoves policiju, za tebe je jedino rjesenje da ih zoves preko mobitela, tada nemas spajanje na "lokalnu" policijsku postaju vec na centralnu lokaciju - mislim da znas sto pricam![]()
A ja imam drugo pitanje, sto napraviti sa starim krntijama koje se po godinu dana nisu pomaknule s mjesta gdje su parkirane? Naime, uredili su nam parkiraliste prije godinu dana. Postoji vrlo mali broj mjesta, pa se i dalje svatko snalazi na svoj nacin. Najbolje su se snasli invalidi, ne da imam nesto protiv njih, imam protiv grada koji je uredivao parkiraliste. Napravili su oni mjesta za invalide, ali su invalidima vjerojatno predaleko, 10 m dalje od njihovog ulaza u kucu, pa su si invalidi osigurali svoja vlastita s ispisanim brojem s registarske plocice, a ona koja je nacrtao grad zjape prazna. Jos bolja situacija je da jedan od njih ima "kucu na moru" - pretpostavka, pa njegovo invalidsko mjesto zjapi prazno vec 3 mjeseca. A sad dolaze i na red krntije. Za vrijeme zimskog perijoda stajalo ih je 5, sada se 1 uspjela pokrenuti, a druga je nestala. Ostale su jos 3 od kojih 2 imaju ispustene gume, a treca je stalno na "klocnama" jer tip (psihic) stalno nekaj radi na njoj (ali zbilja mislim psihic - frajer ga rastavlja od prvog dana kada ga je dovezo iz salona - 15 god star auto).
Vidjela sam tamo na staroj Samoborskoj (Stenjevec) da ima neko odlagaliste za takve auteke, ali ne znam kako doci do njihovog broja ili sto li vec treba poduzeti.
By the way, na 26 mjesta (od kojih 3 zauzimaju krntije, 2 su za invalide - prazna i 2 su za invalide - s registracijama) dolazi 140 stanova
Ispricavam se, mozda nije tema za ovdje, ali sto mi vrijedi da na krntiji podignem brisac![]()

Odgovori s citatom