-
Ma, nije problem isključivo u buđenju, nego što se ona muči izvući nešto i po pet puta tijekom noći, a ne ide ništa (odnosno jako malo) i onda se ljuti i protestira (jer je gladna). Sad joj prije spavanja dam bočicu (kršitelj koda)a i probudi se samo jednom, a za taj jedan podoj imam sasvim dovoljno mlijeka i ona lijepo zaspi uz cicku i spava do 8 ujutro kad joj tata da opet izdojeno mlijeko od prethodnog dana (izdajam se kad se vratim doma, više nipošto ne stignem na poslu), malo kasnije voćno- žitna kašica... i tak....
Slažem se da je žalosno što nitko nema razumijevanja za mame koje doje (od poslodavaca pa do pedijatara) i da gotovo ništa ne ide u prilog dojenju nakon što se mama vrati na posao, ali to je realnost koju treba prihvatiti i ne opterećivati se time. Bilo bi puno gore da ne radim, a i ova situacija sa "stay-home" tatom je čisto zgodna solucija. Mi se često zekamo da smo kao onaj par iz "Kućanica", samo kaj ipak bolje funkcioniramo. Iako mi je suprug od početka bio najveća i jedina pomoć oko djece, s mojim povratkom na posao njegova uloga dobila je još jednu dublju dimenziju i vidim da su curke sretne i zadovoljne, jer se na isti način mogu osloniti i pouzdati u oba roditelja, a ta sigurnost je osnova za zdravo odrastanje.
Lijep pozdrav svima!