Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: fibromi na vratu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno fibromi na vratu

Imam na vratu hrpu sitnih i 3-4 veća fibroma (to su one ružne male izrasline slične bradavicama)i jako je ružno za vidjeti a i smeta mi kod tuširanja (strah me da ne otrgnem).Imam i 3 veća ispod pazuha.
    Dermatolog mi predlaže ukljanjanje strujom pa ne znam ......
    Ima li tko iskustva,dali boli (ona kaže da samo lagano pecka :? )i dali se ponovno vrate).Najviše me strah boli :/ .

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Boli naravno. Boli i kad ti cupaju dlake.... Ne znam.....vidjela sam kako to izgleda kad se skine...ostaju neki tragovi. Ne diraj ako ne moras. Mozda samo te koji se prijete otrgnuti.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

malo pecne, niš strašno...ovisi, naravno, i o veličini...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

postoji super tekućina protiv bradavica,kurjih očiju i sl.pyrus-na biljnoj bazi.
    mislim da imaju svoju web stranicu pa si pogledaj.
    nama je pomogla.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dolega, je li pomoglo za obične (plosnate i tvrde) ili ove viseće mekane bradavice? Moj Daniel je dobio jednu viseću ispod pazuha, malo mi je bed voditi ga na spaljivanje, ali ako se rašire bit će gadno.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam pitala u jednoj ljekarni za tu tekučinu ali nisu mi preporučili za fibrome.To je kao baš za bradavice

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja sam spaljivala par fibroma na vratu i kod pazuha i nije boljelo - vise te mrvicu pecne - ko da te netko lagano ubo iglicom. Nista strasno.

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Doki ima jednog od rođenja pored uha, meni je baš sladak. ali rođak je imao istog, na istom mjestu i prije par godina (sa 25g) ga je skinuo..mislim da mu je smetao kod brijanja ili sl. Bolje ne dirat ako ne smeta.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    Dolega, je li pomoglo za obične (plosnate i tvrde) ili ove viseće mekane bradavice? Moj Daniel je dobio jednu viseću ispod pazuha, malo mi je bed voditi ga na spaljivanje, ali ako se rašire bit će gadno.
    ja sam sebi uspjela skinuti jednu plosnatu,a klincima viseće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •