Nali, smatram da je sve OK,
jer ti je TSH ipak u granicama normale ...

Meni je npr. bio čak 20 !!! i onda sam morala na terapiju Euthyroxom,
inače mi terapija ne bi trebala, a sad je moram piti doživotno,
jer imam Hashimoto sindrom, a s tim i pozitivna antitijela štitnjače (AMA i ATA) ...

Uglavnom, ako želiš biti mirna što se tiče štitnjače prekontroliraj i ta antitijela,
ali što se tiče TSH on ti je OK, no ako želiš još posavjetuj se sa svojim endokrinologom.

Btw. na nekim USA forumima ( a sad i kod nas ) pisalo se o tome da TSH treba biti prije postupka između 1 i 2.
To se smatra idealnim jer TSH prilikom stimulacije kod nekih žena izađe iz granica normale.
Da li se to dešava kod tebe, ne znam ... i ne znam da li je to zapravo uzrok ?! :?

Zapravo, taj "TSH skok" ( kako ga ja zovem ) bilo bi najlakše otkriti kad bi se TSH prekontrolirao prije i poslije postupka !
Ako je prije bio 3,2 a nakon toga izvan granica referentnih vrijednosti onda bi po mom mišljenju trebala ipak dogovoriti
terapiju sa svojim endokrinologom jer ideš u postupak IVF i svaka i najmanja sitnica može smetati.

P.S. najbolje je tu pretragu obaviti u privatnom labosu
jer su rezultati gotovi isti dan, a cijena TSH hormona iznosi cca. 60-tak kuna, dok se na Rebru čeka i do 2-3 tjedna.

Želim ti puno sreće i da što prije imaš svog malog anđela !!!