Nisam odolio da ne procitam i tu famoznu kolumnu ... pa da se Andja ima bas cime pohvaliti i nije, ne svidja mi se taj ton price, ali kao sto je netko vec napisao, treba zaraditi koju kunu kolumnom pa se ocito mora i prica malo nakititi e da bi bila zanimljiva.![]()
Iako, ovo sa samarom zaista ruzno zvuci ... :shock:
Ali opet, ajd da budem djavolji odvjetnik, ako bi za ovo isli prijavljivati socijalnim sluzbama tad bi sigurno 2/3 roditelja vec imalo prijavu. Zalosno, ali tako je.
Slusam svaki dan dernjavu susjeda na klince, a da o onim suptilnijim oblicima "dresiranja" djece ne govorim.
E sad kad bi za svaki djecji plac prijavljivali dezurnim sluzbama ... Sjecate se, pisao sam onaj dan kako je Vedran zatupio da hoce sladoled i navalio vikati i plakati na benzinskoj da ga hoce, hoce i hoce ... pitam se da li bi me u Kanadi prijavili da ne kupujem djetetu dovoljno sladoleda.Derala se da mu ne da sok... I da će prespavati u dvorištu, a dječak je urlao, valjda od straha.
Meni se čini da soc.služba ne radi svoj posao, u Canadi bi ti odveli dijete.
(sorry, malo karikiram, ali ...)
A sto bi mi tek napravili kad bi culi da se Vedran ponekad oblaci ispred zgrade ...![]()

Odgovori s citatom