-
ljuštenje prstića
........na nogama i rukama,uglavnom jagodice. izgleda kao da je imao žuljeve pa su mu popucali. Već nam se dogodilo nešto slično u trećem mjesecu pa nas je ped.slala na bris nosa (kao može biti na bakterijskoj osnovi), brisevi su bili u redu, ljuštenje prestalo samo od sebe - ali evo opet se pojavilo prije dva dana. Ima li netko sa sličnim iskustvom ili bar da mi da nekakve smjernice?
Obzirom da sam ja podložna alergijama svake vrste, možda se i kod Marka javila neka vrsta...............nemam pojma.....
-
I ja sam primjetila da se mome N. (7,5 mj.) ljušti koža na prstićima, ali sam to pripisala osjetljivoj bebinoj koži i igri sa žalima na plaži, a nisu svi bili obli i glatki :/
-
Htjela sam još dodati da mu se to događa posebno kad su mu prstići mokri bilo od mora ili sline, valjda ih raskiša pa se onda lakše ljušte. Ovih par dana nismo išli na plažu i koža mu je normalna.
-
mi smo to prošli u rano proljeće ove godine. pedica je to vidjela i rekla da se to često događa kad se otvori sezona parkova i pješčanika. kako došlo tako prošlo.
-
iskopala sam ovaj postic, molila bih još iskustava.
-
Andrej je to imao u najgoroj fazi atopijskog dermatitisa.
Kakvo mu je tijelo bilo, prstici su mi bili najmanji problem.
Skoro mokre ruke i stopala mazala sam kremama na bazi nevena, Pavlovicevom, Mustelom, Sebamed kremom, ma svim i svacim.
Netko je gore napisao, kako doslo tako i proslo, bas tako.
Mazi masnijim kremama i proci ce.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma