Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Kako najbrze odlediti skrinju?

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Kako najbrze odlediti skrinju?

treba mi hitno mjesta, a sad sam skuzila da mi 1/3 prostora zauzima led (toliko o meni kao domacici )
    skrinja je mala, ladicarka (3 pretinca), ne u sklopu frizidera

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pa, ne znam kako najbrže, ali mi smo je neki dan odmrzavali (jer sam domaćica kao i ti ), otvorili je, stavilil hlađenje na 0, a onaj prekidač za odmrzavanje (grijanje, što li) prebacili s 0 na 1 i ostavili neko vrijeme, par sati, ne znam. sve je otišlo

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

u flašu sa špricom od ajaxa stavim vruću vodu i špricam po santama i onda veći otopljenidio odvalim sa nožem

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo je super tip sa špricalicom sa vrućom vodom...
    idem ju naći

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jednom je bilo hitno, trebalo mi ujutro puno kockica za sokove, a na vecer skuzila da ne stane ni jedna.
    pomoglo feniranje.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nije loše sa fenom ali ipak voda, struja,škrinja :/

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Zakuhaj vodu u nekom loncu ili čak dva pa stavi u škrinju da isparava. Zatvori vrata i otvori povremeno da vidiš kako napreduje. Naravno, na dno neku tepsiju u koju će se slijevati voda. A možeš dodatno povremeno i špricati vrelom vodom iz šprice. Tako ja radim i za čas mi se otopi.

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja ovako kao i Ivancica 8)

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja prekidač stavim na 0, imam malu cjevčicu koju stavim u utor na dnu ladičara, ispod cjevčice stavim posudu i kroz tu cjevčicu curi otopljena voda.
    Za sat vremena sve gotovo.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa
    nije loše sa fenom ali ipak voda, struja,škrinja :/
    su na bar 40 cm razlike

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Matilda prvotno napisa
    Ja prekidač stavim na 0, imam malu cjevčicu koju stavim u utor na dnu ladičara, ispod cjevčice stavim posudu i kroz tu cjevčicu curi otopljena voda.
    :shock:
    meni i uz vrucu vodu u loncu trebalo cijelo poslijepodne i noc... imamo samo mali frizider sa gore nekim pretincem koji glumi zamrzivac...

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa
    Citiraj Matilda prvotno napisa
    :shock:
    meni i uz vrucu vodu u loncu trebalo cijelo poslijepodne i noc... imamo samo mali frizider sa gore nekim pretincem koji glumi zamrzivac...
    i meni isto; prvi i zadnji put kada sam otapala frižider, trajalo je ravno 8 sati; isključila u 9 u jutro, uključila u 5 popodne :shock:

i cijelo sam vrijeme skupljala vodurinu po kuhinji

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Umjesto lonca u frižider, bolje je staviti tepsiju s vrućom vodom u ledenicu.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

e ovako..originalan postupak-ako imate neki aparatic za ciscenje pod parom onda je to suuuper-npr. mi imamo jedan mali prirucni uređajić koji radi na struju a sluzi za ciscenje odnosno odmascivanje pod pritiskom pare.S njim otopim frizer ( takodjer ladicar,3 ladice) maltene za max 10 min!!!-probajte!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Hm... a zbog čega se zapravo frižider zakuje u led? :? Zbog neispravnosti, prečestog otvaranja...?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Hm... a zbog čega se zapravo frižider zakuje u led? :? Zbog neispravnosti, prečestog otvaranja...?
    Moj stari frižider nije dobro dihtao, pa se ledio svako malo. Sad imam novi frižider već dvije godine i nijednom se nije tako zaledio. Uhvati se nešto leda, ali mislim da je to zbog toga što je preblizu zidu i ima premalu površinu za hlađenje.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja mislim da može biti od prečestog otvaranja isto.

Ali mislim da je ovdje pitanje za škrinju a ne kad je frižider s malim pretincom za led gore u njemu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

skrinja je uspjesno otopljena, uz pomoc posude s vrucom vodom (isto radim i u frizideru), trebalo je nekih 2 sata. i cijelo vrijeme sam skupljala vodurinu po podu, jer nisam znala foru sa cjevcicom. Matilda, kakva cjevcica? ja imam samo one debele slamke za sok, a to mi se ne cini dobro (dovoljno veliko) :?

skrinja mi stoji na balkonu, ujutro je tamo jako vruce pa se zato vjerojatno i pojacano ledi (al ovo od prije 2 dana je bilo katastrofa, uopce se ne sjecam kad sam ju zadnji puta odledjivala ). plus zabranila sam mladjariji da sami unutra traze slatkace (a to zna potrajatiiii...)

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Aaaa, osim čestog otvaranja, presudo je i to kako se često odleđuje i čisti. Pa ako nisi duuugo, naravno da ima puno leda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •