Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Kako ih zainteresirati za gradivo?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Ivana2 prvotno napisa
    Citiraj Ancica prvotno napisa
    I ne mogu naglasiti dovoljno koliko je vazno da zajedno citate.
    Ja sam izgubila glas čitajući Šegrta Hlapića. Ali zam da sam dobro napravila jer se ustanovilo da M na svakoj stranici ne bi razumio što znače bar tri riječi.
    Ja za svaku lektiru gubim glas. Malo čitam ja naglas, malo on, pa puno ja. Kad učimo neko gradivo ja sastavim pitanja i odgovore, pa jedno pitanje pitam ja njega, a onda on mene i tako učimo. Svako gradivo prvo ja pročitam i naučim ako neznam i onda mu prepričavam prije spavanja, a tek onda kada mu uđe u uho učimo na najraznovrsnije načine. Čak iz povijesti radim kartice s događajem i drugu karticu s godinom, pa igramo nešto kao igru memory. Ode mi bar 2 sata dnevno na pripreme za učenje i onda još sat za učenje s njim.

Njemu je normalno doći i reći: - Mama dobili SMO 4 iz testa.

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

I nije loše voditi dijete da ono svojim očima vidi to o čemu uči u školi, jer ne idu svi klinci u Waldorfsku ili Montessori školu. Treba ih odvesti na rijeku da vide te biljke ili na baru ili u muzej ako je riječ o povijesti. Ili na moru obići s njima neku znamenitost. Oni će i to odbijati ali će sigurno puno više zapamtiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •